StarLightMedia наградит самого отважного

14 Листопада 2012
1529
14 Листопада 2012
16:58

StarLightMedia наградит самого отважного

1529
ПРЕСС-РЕЛИЗ
StarLightMedia наградит самого отважного

Группа StarLightMedia стала партнером номинации «Самые инновационные/отважные» премии X-ray Marketing Awards 2012.



Награждение лучших маркетологов 2012 года  в 11 номинациях по версии отраслевого журнала MMR состоится 15 ноября.



Вознаграждением  самому инновационному маркетологу станет участие в одном из специальных, заглядывающих в будущее проектов медиагруппы. »Мы поддерживаем инновации. Это именно то, что мы очень ценим и стремимся развивать на рынке спонсорства», - сказал Андрей Тюленев, директор продаж StarLight Brand Content.



Основная миссия X-Ray - «просветить под рентегеном» бренды и их рекламные кампании, чтобы определить лучших из лучших в украинском маркетинге. MMR уже дважды определял лучше команды украинских брендов (в 2010-м и в 2011-м году). Слоган премии - «Перед рентгеном все равны». Организатор - журнал Marketing Media Review (MMR), наиболее популярное и читаемое издание среди профессионалов в области маркетинга, рекламы и медиа. Жюри конкурса в 2012 году объединило 19 руководителей компаний рекламной индустрии. Подробнее - http://mmr.ua/mmr-production/x-ray/id/x-ray-marketing-awards-061/

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
StarLightMedia
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1529
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду