«STAR TV кастинг»

26 Вересня 2012
5027
26 Вересня 2012
17:07

«STAR TV кастинг»

5027
ПРЕС-РЕЛІЗ
«STAR TV кастинг»

Телеканал Star TV шукає ведучих!

 

Якщо ти молодий, креативний і давно мріяв потрапити в світ софітів і телекамер - приймай участь у кастингу ведучих Живого Музичного http://www.startv.com.ua/!  Відбірковий етап конкурсу триватиме з 22 вересня по 14 жовтня. Вконтакті на сторінці STAR TV http://vk.com/startvua, буде розміщено альбом, куди ти зможеш додати фотографії та розповісти про себе!

 

У другому етапі з 15 жовтня по 1 листопада кращі з кращих знайдуть свої фото в новому - фінальному альбомі групи STAR TV. Не забудь підключити друзів, адже 10 осіб,які отримають найбільшу кількість лайків, автоматично потрапляють в суперфінал конкурсу.

 

4 листопада відбудеться завершальний етап - всі суперфіналісти будуть запрошені на телевізійні проби каналу STAR TV, після чого ми визначимо переможця кастингу.

 

І вже 7 листопада Живий Музичний радо прийме нового ведучого!

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Телеканал Star TV
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5027
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду