1+1 у фіналі PromaxBDA Global Excellence змагатиметься із Fox та Первым каналом

5 Червня 2012
7448
5 Червня 2012
17:56

1+1 у фіналі PromaxBDA Global Excellence змагатиметься із Fox та Первым каналом

7448
ПРЕС-РЕЛІЗ
1+1 у фіналі  PromaxBDA Global Excellence змагатиметься із Fox та Первым каналом

Телеканал «1+1» вийшов у фінал  PromaxBDA Global Excellence у категорії «Promotion and Marketing: LOWER THIRD Promotion» із серією «багів» шоу «Чотири весілля»  та анонсом фільму «Титанік», а «2+2» із роботою «Правила лева» у категорії «Adult Programming Spot» (Промо програм для дорослих).

 

Нещодавно стало відомо, що до шортлісту у даній категорії разом із двома роботами 1+1 потрапили також «баги» «Первого канала», «SPE Networks – Asia PTE Ltd» та «FOX Sports Marketing». У цій номінації 1+1 – єдиний український канал. Разом із «2+2» за «Оскар» у сфері дизайну будуть змагатися продукти «Promotheus», «Viasat Creative, London», «Injaus/Infinito/Turner International Argentina» та «SBS Subscription TV».

 

Нагадаємо, над поданими роботами працювали дизайнери каналу Андрій Міхно, Андрій Онуфрієнко, Сергій Ухін, Олена Падолко та керівник напрямку Роман Деріга.

 

Переглянути роботи можна за посиланням:

«Титанік»

«Чотири весілля»

«Правила лева»

 

З повним переліком категорій та номінантів можна ознайомитися на офіційному сайті премії.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба «1+1»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7448
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду