Growth in PR. П’ята хвиля

30 Січня 2012
3898
30 Січня 2012
16:42

Growth in PR. П’ята хвиля

3898
ПРЕС-РЕЛІЗ
Growth in PR. П’ята хвиля

28 лютого розпочнеться п'ятий освітній проект «Growth in PR. PR Ukraine», спрямований на стратегічне покращення якості PR-освіти в Україні та формування нового покоління професіоналів. Організатор проекту - міжнародна організація AIESEC.

 

Проект орієнтований на студентів старших курсів та молодих спеціалістів, які планують розвиватись у сфері PR, але ще не мають відповідного досвіду роботи. На основі заповнених анкет буде ретельно відібрано 50 учасників «Growth in PR. PR Ukraine». Аплікаційна форма буде відкрита з 1-го по 15-е лютого на сайті проекту growthinpr.org.

 

Освітня програма триватиме 8 тижнів, з 28 лютого по 21 квітня. Під час проекту учасникам буде надана можливість навчитись як теоретичним основам зв'язків з громадськістю, так і практичним навичкам роботи PR спеціаліста: написання прес-матеріалів, створення презентацій тощо. Серед спікерів проекту - визнані PR-експерти України, представники PR-агентств та міжнародних компаній.

 

Протягом двох місяців учасники відвідають 24 майстер-класи. За цей час кожен отримає можливість показати та розвинути свій потенціал не тільки індивідуально, а й у команді. Різноманітні практичні завдання допоможуть протестувати та закріпити набуті знання, а групова робота над фінальним кейсом дозволить кожному поринути у справжню проектну атмосферу. Наприкінці програми учасники пройдуть сертифікацію, підтверджуючу отримані знання.

 

Оксана Сміщук, учасниця «Growth in PR. PR Ukraine»: «Growth in PR - чудовий проект для тих, хто замислюється над кар'єрою у галузі зв'язків з громадськістю. Організатори щороку запрошують сильних спікерів - людей з величезним досвідом, які прагнуть поділитись своїми знаннями. Але головне у "Growth in PR" - те, що проект дає безліч можливостей, які можуть прокласти шлях в професію та допомогти зрозуміти себе, свої бажання та можливості. Проте використати їх кожен може лише самостійно. Щиро зичу успіхів майбутнім PR-перцям п'ятого врожаю!:-)»

 

Більш детальну інформацію Ви можете знайти на сайті growthinpr.org.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
AIESEC
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3898
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду