Відкрився офіційний сайт «Пекельної Кухні»

28 Грудня 2011
9965
28 Грудня 2011
17:26

Відкрився офіційний сайт «Пекельної Кухні»

9965
Відкрився офіційний сайт «Пекельної Кухні»

Сьогодні, 28 грудня, розпочинає свою роботу сайт найгарячішого реаліті-шоу «Пекельної Кухні»  - http://pekelnakuhnya.tv/.

 

Вже зараз ви можете знайти інформацію про учасників шоу, ексклюзивні інтерв'ю ведучих, кращі кадри зі знімального майданчика та відео-ролики майбутнього шоу.

 

Починаючи зі старту кулінарної битви, щосереди на сайті будуть доступні повні версії випусків шоу, а також відео-фрагменти, які залишилися поза кадром. І як завжди - кращі кулінарні рецепти від «пекельного» шефа Арама Мнацаканова, та його помічників - Юлії Висоцької та Сергія Гусовького.

 

 «Пекельна Кухня» - реаліті-шоу у якому за головний приз - півмільйона гривен - змагаються 16 професійних кулінарів. У другому сезоні до українських професіоналів приєдналися учасники із Італії, Росії, Ізраїлю та Польщі. Головне завдання учасників - перевершити самих себе та вразити «пекельну» команду - шеф-повара Арама Мнацаканова, та його незмінних помічників Юлію Висоцьку та Сергія Гусовського..  

 

На каналі «1+1» реаліті-шоу  «Пекельна Кухня»  стартує  11 січня о 21.12. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба «1+1»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9965
Теги:
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
PekelnaKuhnya.com.ua
4463 дн. тому
Новый домен всего лишь, но содержимое то такое как и было на kuhnya.1plus1.ua
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду