МТС починає продаж першого в Україні брендованого планшета

21 Грудня 2011
6911
21 Грудня 2011
11:13

МТС починає продаж першого в Україні брендованого планшета

6911
МТС починає продаж першого в Україні брендованого планшета

Київ, Україна - Оператор мобільного зв'язку «МТС Україна», 100%-ва дочірня компанія ВАТ «Мобільні ТелеСистеми», оголошує про початок продажу планшетного комп'ютера під власним брендом - МТС 1055.

 

МТС 1055 - перший в Україні планшет під брендом оператора мобільного зв'язку. Це інноваційний пристрій за доступною ціною 2 500 грн. з багатим функціоналом і можливістю мобільного доступу в інтернет. МТС 1055 оптимально поєднує у собі рішення для роботи й розваг: комп'ютер працює на базі ОС Android, забезпечений великим ємнісним дисплеєм з підтримкою технології Multi Touch і роздільною здатністю 800x480 пікселів, завдяки чому користуватися інтернетом та електронною поштою на ньому так само комфортно, як і на ноутбуку.

 

МТС 1055 оснащений операційною системою Android 2.2, підтримує всі сервіси від Google, включно з величезною кількістю ігор та програм, доступних на Android Market. Планшет також дає змогу користуватися програмами та послугами МТС - такими, як «Безлімітний Інтернет з Opera mini», «Гіпер.NET», «Інтернет пакети», SMS, MMS та WAP.

 

Крім цього, планшет МТС 1055 має камеру 3.2 мегапікселя, вбудовану пам'ять 512 МБ з можливістю розширення за рахунок підключення карт microSD об'ємом до 32 ГБ. У пристрої також є стандартні роз'єми та модулі: microUSB, стандартний аудіороз'єм 3,5 мм, модуль Wi-Fi, FM-радіо, GPS-приймач і акселерометр. Частота роботи процесора становить 0,6 ГГц, що дає одночасно високу продуктивність і швидкість роботи та економію заряду акумулятора.

 

Новинка дозволяє прослуховувати музичні треки, дивитися фільми в HD-якості й завантажувати контент з інтернету. МТС 1055 підтримує формати зображень - PNG, JPG, BMP; відеоформати - mpeg4, H.263, H.264; звукові формати - AAC LC, He-aacv1 (AAC +), AMR/AMR-NB, MP3, MIDI, OGG, PCM/WAV. Цей список можна значно збільшити за рахунок встановлення додаткових програм через Android Market.

 

При розмірах 192х110х12,6 мм планшет важить 403 грами. Ємність акумулятора складає 3400 мАг.

 

На планшет надається гарантія 1 рік. Придбати МТС 1055 можна у фірмових салонах МТС та в національних дилерських мережах оператора по всій Україні. Детальніше про МТС 1055 можна дізнатися на сайті МТС за прямим посиланням: http://www.mts.com.ua/ukr/mts_1055.php

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Відділ зв’язків з громадськістю «МТС Україна»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6911
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду