"Політичні репресії. Спецрозслідування" на ТВі закріпилися у недільному праймі

6 Липня 2011
2237
6 Липня 2011
13:03

"Політичні репресії. Спецрозслідування" на ТВі закріпилися у недільному праймі

2237
"Політичні репресії. Спецрозслідування" на ТВі закріпилися у недільному праймі
<!--[if Данный XML-элемент]><![endif]-->

Редакція програми "Знак Оклику!" на ТВі підводить підсумки нового циклу програм "Політичні репресії. Спецрозслідування". Як показали результати, проект успішно закріпився у недільному праймі. До третього випуску програма подвоїла частку глядачів за аудиторією  18-54 та вибіркою "50 тис.+" ( 1,8 -> 2,6 -> 3,0) і знайшла своїх постійних прихильників.

 

Середня частка програми склала 2,5% при середньомісячній частці у червні 1,1%  за аудиторією 18-54 та вибіркою "50 тис.+".

 

Телеканал ТВі продовжуватиме роботу на даним проектом і надалі надаватиме глядачам точну та об'єктивну інформацію про ситуацію в країні.

 

Нагадаємо, "Політичні репресії. Спецрозслідування" на ТВі - новий цикл авторських програм редакції "Знак Оклику!". У першій програмі - "Справа Богдана Данилишина" - автор Артем Шевченко намагався з'ясувати, в чому звинувачують екс-міністра на Батьківщині, чому для Чехії все це - зовсім не кримінал, чи стане Прага, столиця Чехії, зосередженням української політичної еміграції, гучний шпигунський скандал із Чехією - як помста України за утікача Данилишина.

 

Друга програма присвячена газовим кримінальним справам: проти Юлії Тимошенко та її підлеглих Макаренка і Діденка. У своєму розслідуванні журналістка Наталя Седлецька намагалася з'ясувати, як Україна віддавала приватній компанії «РосУкрЕнерго» понад 11 млрд куб. м газу, чому бізнесмен Фірташ за рік збагатився вшестеро, і чи посадять екс-прем'єрку за газові угоди з Росією?

 

У центрі уваги третьої програми - кримінальна справа проти колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, якого звинувачують у зловживанні владою та службовим становищем, а також у розтраті бюджетних коштів. Підсумкове розслідування журналіста Костянтина Усова, зокрема, вперше показало людей з оточення колишнього очільника МВС, які давали свідчення проти нього і на яких побудоване звинувачення.   

 

Програму "Справа Богдана Данилишина" можна переглянути в інтернеті:

http://www.youtube.com/watch?v=q3SFlxBsAXs

 

Програму "Справа про газ" можна переглянути в інтернеті:

http://www.youtube.com/watch?v=hXWRXSMrl5o

 

Програму "Справа Луценка" можна переглянути в інтернеті:

http://www.youtube.com/watch?v=ENczrfnCOdo&feature=related

 

Прес-служба ТВі

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба ТВі
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2237
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду