«Повернемо Києву статус найзеленішої столиці Європи»! Другий сезон

25 Березня 2011
1007
25 Березня 2011
13:37

«Повернемо Києву статус найзеленішої столиці Європи»! Другий сезон

1007
«Повернемо Києву статус найзеленішої столиці Європи»! Другий сезон

З 05 квітня по 05 травня телеканал Сіті проводить другий сезон загальноміської акції по озелененню міста Києва!

 

Телеканал Сіті закликає усіх киян: юридичних та фізичних осіб посадити на територіях біля помешкань та офісних приміщень вічнозелені рослини або квіти.

 

Про всіх киян та гостей міста, які візьмуть участь в  акції, журналісти Сіті розкажуть у програмах телеканалу.

 

За словами Генерального директора телеканалу Сіті Віталія Докаленка, «минулорічна акція «Повернемо Києву статус найзеленішої столиці Європи!» довела, що у Києві проживає велика кількість людей, які не на словах, а на ділі дбають про навколишнє середовище, які здатні поклонитися землі і посадити дерево або квітку. Все, що нас оточує - це виключно результат нашого особистого ставлення до краси, гармонії, самоповаги. Минулого року нас підтримали сотні киян та організацій. В столиці з'явилися десятки скверів та клумб. Мені приємно, що ми причетні до цього!»

 

У 2010 році акцію «Повернемо Києву статус найзеленішої столиці Європи» підтримали такі компанії як: ТОВ "Данон, ТМ «Наш сік» та Одеський завод дитячого харчування, Готель «ІнтерКонтиненталь», Компанія «Світ Авто», Галерея Тетяни Франчук «Kyiv Fine Art", с/ш № 324 м.Києва, Школа «Екологія і культура», співаки Олег Скрипка, гурт «Друга Ріка» та інші.

 

Усі учасники акції мали змогу побачити себе і однодумців у підсумковому фільмі «Київ-найзеленіше місто Європи».

 

Деталі участі в акції - за телефонами: 496-27-88, 490-35-46.

 

на сайті www.City-tv.kiev.ua

 

Прес-служба «Сіті»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба «Сіті»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1007
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду