25 Березня 2011
25 Березня 2011

«Повернемо Києву статус найзеленішої столиці Європи»! Другий сезон

З 05 квітня по 05 травня телеканал Сіті проводить другий сезон загальноміської акції по озелененню міста Києва!

Телеканал Сіті закликає усіх киян: юридичних та фізичних осіб посадити на територіях біля помешкань та офісних приміщень вічнозелені рослини або квіти.

Про всіх киян та гостей міста, які візьмуть участь в  акції, журналісти Сіті розкажуть у програмах телеканалу.

За словами Генерального директора телеканалу Сіті Віталія Докаленка, «минулорічна акція «Повернемо Києву статус найзеленішої столиці Європи!» довела, що у Києві проживає велика кількість людей, які не на словах, а на ділі дбають про навколишнє середовище, які здатні поклонитися землі і посадити дерево або квітку. Все, що нас оточує - це виключно результат нашого особистого ставлення до краси, гармонії, самоповаги. Минулого року нас підтримали сотні киян та організацій. В столиці з'явилися десятки скверів та клумб. Мені приємно, що ми причетні до цього!»

У 2010 році акцію «Повернемо Києву статус найзеленішої столиці Європи» підтримали такі компанії як: ТОВ "Данон, ТМ «Наш сік» та Одеський завод дитячого харчування, Готель «ІнтерКонтиненталь», Компанія «Світ Авто», Галерея Тетяни Франчук «Kyiv Fine Art", с/ш № 324 м.Києва, Школа «Екологія і культура», співаки Олег Скрипка, гурт «Друга Ріка» та інші.

Усі учасники акції мали змогу побачити себе і однодумців у підсумковому фільмі «Київ-найзеленіше місто Європи».

Деталі участі в акції - за телефонами: 496-27-88, 490-35-46.

на сайті www.City-tv.kiev.ua

Прес-служба «Сіті»