Прем’єра «Що ти робив минулої п’ятниці?» на «1+1» взяла частку 18,7%

4 Жовтня 2010
3073
4 Жовтня 2010
14:06

Прем’єра «Що ти робив минулої п’ятниці?» на «1+1» взяла частку 18,7%

3073
Прем’єра «Що ти робив минулої п’ятниці?» на «1+1» взяла частку 18,7%

Вчора, 3 жовтня, на «1+1» стартувало розважальне шоу «Що ти робив минулої п'ятниці?». Показники першого епізоду вдалі: за аудиторією 18-54 у містах з населенням понад 50 тис частка склала 17,1%, по всій Україні - 18,7%.

 

Нагадаємо, учасників шоу обирають на кастингах із числа бажаючих. Дмитро Домбровський, професійний гіпнолог, вводить учасника у гіпнотичний стан та пропонує йому виконати кілька нескладних завдань. Після виходу з-під впливу гіпнозу людина не пам'ятає, що саме робила.

 

 

Далі учасник потрапляє в студію до ведучого Павла Волі, і вже разом вони згадують, що відбувалося з героєм програми у гіпнотичному трансі. Ті учасники, як вгадують свої дії, отримують грошові призи.

 

 

Учасник першого епізоду - 33-х річний Володимир Бєляєв - правильно відповів на усі запитання Павла Волі та отримав 50 тисяч гривень.  

 

http://gipnoz.1plus1.ua/   

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3073
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду