Прямі ефіри шоу «Х-фактор-6» відкриє група Hurts

Прямі ефіри шоу «Х-фактор-6» відкриє група Hurts

23 Жовтня 2015
1584

Прямі ефіри шоу «Х-фактор-6» відкриє група Hurts

1584
Прямі ефіри шоу «Х-фактор-6» відкриє група Hurts
Прямі ефіри шоу «Х-фактор-6» відкриє група Hurts

З 7 листопада в ефірі СТБ стартують прямі ефіри вокального шоу «Х-фактор-6». Зірковим гостем першого ефіру стане всесвітньовідомий англійський дует Hurts, автор хіта Stay, який супроводжує фінал кожного прямого ефіру українського «Х-фактора».

 

Група Hurts існує всього 6 років (колектив був створений у 2009 році), але вже з перших пісень підірвала всі світові чарти. Перші два альбоми, Happiness (2010) і Exile (2013), потрапили в десятку кращих альбомів у Великобританії, Німеччині, Австрії, Швейцарії, Польщі та Фінляндії. У жовтні цього року дует випустив третій студійний альбом, Surrender, з яким навесні 2016 відправиться у велике турне Європою.

 

- Hurts - це феномен. Зі своїм дебютним альбомом вони пробули у світовому турне 2 роки. Їхня музика одразу стала зразком стилю і смаку. Їх альбоми стабільно входять до числа кращих альбомів світу. А хіт Stay з першого сезону українського «Х-фактора» звучить в кожному прямому ефірі для учасника, який покидає шоу. Ми раді, що «Х-фактор» і Hurts нарешті зустрінуться, - говорить керівник проекту Олена Романенко.

 

Як зазначає команда шоу, Hurts не тільки із задоволенням погодилися стати частиною такого міжнародного бренду, як «Х-фактор», але й виконати в прямому ефірі більше пісень, ніж зазвичай - це будуть і улюблені мільйонами шанувальників хіти, і пісні з нового альбому Surrender.

 

Нагадаємо, що прямі ефіри українського «Х-фактора» традиційно відкривають зірки зі світовим ім'ям: Лара Фабіан (1-й сезон), Кайлі Міноуг (2-й сезон), Тото Кутуньо (третій), група Brainstorm (4-й ).

 

Вже 7 листопада в прямому ефірі СТБ глядачі «Х-фактора» побачать вокальну битву 12 фіналістів, і зможуть проголосувати за того, хто гідний стати переможцем шостого сезону шоу.

 

Не пропустіть - о 19:00 на СТБ.

 

Судді шоу - Ігор Кондратюк, Ніно Катамадзе, Андрій Хливнюк та Сергій Сосєдов.

 

Ведуча шоу - Оксана Марченко.

 

СТБ - загальнонаціональний телевізійний канал. Заснований у 1997 році. З 2004 року керівником каналу є Володимир Бородянський. Технічне покриття - 98,2% території України (міста 50 тис+).

Середньодобова частка СТБ за підсумками першого півріччя 2015 року за аудиторією 14-49 років склала 9,15% (rat 1,29%), за аудиторією 18-54 - 8,9% (rat 1,37%) *, закріпившись таким чином на другому місці за 14-49 і на третьому за 18-54 серед українських телеканалів.

СТБ разом з ICTV, «Новий канал», М1, М2 і QTV входить до групи StarLightMedia.

* Дані дослідження телевізійної аудиторії належать ІТК, надані телеканалом СТБ. Дані розраховані для аудиторії 14-49 та 18-54, міста 50 тис.+ за перше півріччя 2015 року. Дані надані за показниками Rat% (рейтинг) та Shr% (частка аудиторії).

 

Прес-служба телеканалу СТБ

 

Фото - Sony Music

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба телеканалу СТБ
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1584
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду