Опублікована повна програма «Новомедіа Форуму 2015»

19 Жовтня 2015
1029

Опублікована повна програма «Новомедіа Форуму 2015»

1029
Опублікована повна програма «Новомедіа Форуму 2015»

На офіційному сайті Новомедіа Форуму опублікована програма цьогорічної головної події для медійників. Нагадаємо, що Форум буде тривати три дні з 5 до 7 листопада. Щодня проходитимуть спільні та окремі сесії за різними напрямками: преса, телебачення, радіо, інтернет, соцмережі, маркетинг і PR. Учасники вже зараз, переглянувши програму, можуть обрати найбільш важливі семінари та визначитися із темами.

 

 Нагадаємо, що за весь час Форуму своїм досвідом поділяться 55 спікерів зі сфер професійних медіа, інтернету та маркетингу. Організатори склали програму таким чином, що на одній сесії виступатимуть одразу кілька спікерів, розкриваючи тему з різних сторін. В кінці кожного виступу буде також час для запитань та відповідей.

Офіційно Новомедіа Форум  розпочнеться 5 листопада о 12.00. Відкриє його голова оргкомітету Руслан Кухарчук темою: «Брати участь у змінах». Гість зі США Рональд Харріс також привітає учасників заходу.

 

У перший день очікується великий обсяг інформації - багато профільних тем та ключових семінарів: «Виробництво та сприйняття інформаційного контенту», «7 стовпів успішного сайту»,  а також відбудеться динамічна дискусія між журналістами і блогерами. Також дізнайтеся, з якими експериментами і пікантними ситуаціями стикаються медіапрацівники. Окремо йтиметься про журналістику як спосіб творіння добра.

 

Другий день Форуму буде ще насиченішим - розпочнеться о 09.30 та закінчиться аж у 19.00.  Буде повноцінна програма в трьох залах, спеціальна вибірка тем. Провідні спеціалісти розкриють актуальне: «Поведінка журналіста в зоні бойових дій», «Журналістика та війна», «Громадське телебачення та радіо в Україні», «Режисура  як спосіб життя». Журналісти-розслідувачі розкажуть, як змусити чиновника розхвилюватися, а піарщики - як ефективно розповсюдити інформацію у соціальних мережах.

 

На десерт, в останній день, учасників очікують спеціальні теми: «Журналістика для окупованих територій», « Відеоблогінг і YouTube: хоббі, професія і бізнес», поради, як вийти із кризи і відкрити свої проекти, а також особливий блок для дітей.

 

В програмі Форуму, окрім навчаючих сесії, запланована бонус-сесія, Q&A та лотерея.

 

Ознайомитися зі всією програмою можна за посиланням http://novomediaforum.org/schedule

Для участі у Форумі необхідно зареєструватися заздалегідь за цим посиланням: http://novomediaforum.org/register

 

Прес-центр Новомедіа Форуму

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-центр Новомедіа Форуму
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1029
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду