Телеканали «Футбол 1»/«Футбол 2» та «Україна» везуть до України одночасно два головні європейські трофеї УЄФА: кубок Ліги чемпіонів УЄФА та кубок Ліги Європи УЄФА

8 Жовтня 2015
1208

Телеканали «Футбол 1»/«Футбол 2» та «Україна» везуть до України одночасно два головні європейські трофеї УЄФА: кубок Ліги чемпіонів УЄФА та кубок Ліги Європи УЄФА

1208
Телеканали «Футбол 1»/«Футбол 2» та «Україна» везуть до України одночасно два головні європейські трофеї УЄФА: кубок Ліги чемпіонів УЄФА та кубок Ліги Європи УЄФА

Із 17 по 20 жовтня українці вперше зможуть побачити відразу два найпрестижніші міжнародні кубки - Ліги чемпіонів УЄФА та Ліги Європи УЄФА.

 

Телеканали «Футбол 1»/«Футбол 2» та «Україна» як ексклюзивні транслятори матчів Ліги чемпіонів і Ліги Європи УЄФА в Україні отримали право вперше в історії нашої країни привезти головні футбольні трофеї до столиці України. Із 17 по 20 жовтня, під час чергового єврокубкового тижня, на площі перед НСК «Олімпійський» трофеї експонуватимуться у виїзній студії каналів і будуть доступні для перегляду та фотографування.

 

Після подорожі по європейських країнах кубки, які піднімали над головою такі футбольні легенди, як Ліонель Мессі, Кріштіану Роналду і Джон Террі, приїдуть до України.

 

«Звичайно, всі ми насолоджуємося футболом як грою, але найважливіше в ньому - це все-таки трофеї. Не секрет, що найпрестижніші нагороди в європейському клубному футболі - це кубок Ліги чемпіонів і кубок Ліги Європи УЄФА, і ми дуже горді, що вперше в історії нашої країни привеземо обидва трофеї одночасно, - розповідає директор телеканалів «Футбол 1»/«Футбол 2» Олександр Денисов. - Дуже символічно, що за останні 10 років в різний час кубок Ліги чемпіонів УЄФА піднімали українці Андрій Шевченко та Анатолій Тимощук. Донецький «Шахтар» став першим українським клубом, який з часів незалежності України виграв кубок УЄФА. Цієї осені українські вболівальники матимуть унікальну можливість побачити легендарні кубки, сфотографуватися з ними і відчути себе європейськими чемпіонами, перейнявшись їх переможним духом».

 

Обидва трофеї відповідають своїй «вазі» і важливості у футбольному світі, будучи доволі габаритними. Так, вага кубка Ліги чемпіонів УЄФА - 7,45 кг, а висота - 73 см. Що стосується трофея Ліги Європи УЄФА, то він майже у два рази важчий: кубок важить 14,75 кг, а його висота - 68,3 см.

 

Кияни та гості столиці зможуть із 17 по 20 жовтня безкоштовно сфотографуватися з кубками Ліги чемпіонів і Ліги Європи УЄФА у виїзній студії каналів «Футбол 1»/«Футбол 2» біля НСК «Олімпійський».

 

Телеканали «Футбол 1»/«Футбол 2» і «Україна» - ексклюзивні транслятори Ліги чемпіонів і Ліги Європи УЄФА в Україні.

 

Довідка про телеканал «Україна»

 

«Україна» - один з провідних національних телеканалів країни. За підсумками 3-х кварталів 2015 р. займає 1 місце в рейтингу загальнонаціональних каналів, з часткою 9,80%, рейтингом 1,43% за аудиторією 18-54 років, вибірка «50 тис.+». Дані дослідження телеаудиторії належать Індустріальному Телевізійному Комітету (ІТК ), надані каналом «Україна» за показниками rat%, shr%. Детальніше - в глосарії ІТК: http://tampanel.com.ua/ru/about/pravila-oprilyudnennya-danix/  

 

Загальне покриття телеканалу «Україна» за підсумками 2014 становить 93% всіх домогосподарств України. Передача сигналу здійснюється за допомогою аналогової передавальної мережі, кабельних мереж, мережі цифрового мовлення Т2 і через супутник. Кількість потенційних глядачів каналу становить 31,8 млн. осіб старше 4 років. В ефірі інформаційне, пізнавальне, розважальне, художнє і спортивне мовлення. Активно розвивається виробництво власних телепрограм, фільмів і серіалів. Канал «Україна» входить до ТОВ «Медіа Група Україна» (об'єднує також молодіжний телеканал «НЛО TV», тематичні канали «Футбол 1»/«Футбол 2», тематичний канал Індиго TV, «Регіональну Медіа Групу», сейлз-хаус «Медіапартнерство», компанію «Діджитал Скрінз »(oll.tv), продакшн-компанії «Теле Про», Front Cinema та «Допоможемо ТВ», а також холдинг «Сьогодні Мультімедіа»). http://kanalukraina.tv

 


Телеканали «Футбол 1» / «Футбол 2» - тематичні канали для широкої аудиторії футбольних уболівальників. Ексклюзивні транслятори всіх матчів Ліги чемпіонів УЄФА та Ліги Європи УЄФА на сезони 2015-2018 рр., Кваліфікаційних матчів Чемпіонату Європи 2016 і Чемпіонату Світу 2018, а також ЄВРО-2016. Транслятори матчів української Прем'єр-ліги (УПЛ),  Кубка України. Також канали транслюють топ-матчі найкращих чемпіонатів - Іспанії та Англії, чемпіонат Бразилії та проекти власного виробництва.

 

В ефірі з листопада 2008 року. Директор - Олександр Денисов. Телеканали доступні в пакеті оператора платного супутникового телебачення Xtra TV, а також у пакетах кабельних і IPTV-операторів в SD і HD-якості.

 

Телеканали «Футбол 1» / «Футбол 2» входять в ТОВ «Медіа Група Україна» (об'єднує також загальнонаціональний телеканал «Україна», молодіжний канал «НЛО TV», тематичний канал «Індиго TV», «Регіональну Медіа Групу», сейлз-хаус «Медіапартнерство», компанію «Діджитал Скрінз» (OLL.TV), продакшн-компанії «Теле Про», «Front Cinema» і «Допоможемо ТБ», а також холдинг «Сьогодні Мультимедіа»).

 

Сайт: www.footballua.tv

 

Прес-служба телеканалів «Футбол 1»/«Футбол 2»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба телеканалів «Футбол 1»/«Футбол 2»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1208
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду