Канал «Україна» покаже матч «Шахтар» - «ПСЖ»

28 Вересня 2015
1090

Канал «Україна» покаже матч «Шахтар» - «ПСЖ»

1090
Канал «Україна» покаже матч «Шахтар» - «ПСЖ»

У середу, 30 вересня, о 21:45 на каналі «Україна» відбудеться пряма трансляція поєдинку групового етапу Ліги чемпіонів між клубами «Шахтар» - «ПСЖ».

 

Донецький «Шахтар» зіграє 30 матч вересня групового етапу Ліги чемпіонів сезону 2015/2016. Суперником української команди стане французька «Парі Сен Жермен» (ПСЖ).

 

Матч відбудеться у Львові на стадіоні «Арена Львів».

 

Чи вдасться українській команді здолати французький «ПСЖ»? Пряма трансляція цього матчу відбудеться на каналі «Україна» в середу, 30 вересня.

 

Початок трансляції - о 21:45.

 

Телеканали «Україна» - офіційний транслятор Ліги чемпіонів і Ліги Європи УЄФА 2015, 2016 і 2017 року, а також кваліфікаційних матчів Євро-2016.

 

Довідка про телеканал «Україна»

 

«Україна» - один з провідних національних телеканалів країни. За підсумками першого півріччя 2015 р. займає 1 місце в рейтингу загальнонаціональних каналів, з часткою 9,87%, рейтингом 1,52% за аудиторією 18-54 років, вибірка «50 тис.+». Дані дослідження телеаудиторії належать Індустріальному Телевізійному Комітету (ІТК ), надані каналом «Україна» за показниками rat%, shr%. Детальніше - в глосарії ІТК: http://tampanel.com.ua/ru/about/pravila-oprilyudnennya-danix/  

 

Загальне покриття телеканалу «Україна» за підсумками 2014 становить 93% всіх домогосподарств України. Передача сигналу здійснюється за допомогою аналогової передавальної мережі, кабельних мереж, мережі цифрового мовлення Т2 і через супутник. Кількість потенційних глядачів каналу становить 31,8 млн. осіб старше 4 років. В ефірі інформаційне, пізнавальне, розважальне, художнє і спортивне мовлення. Активно розвивається виробництво власних телепрограм, фільмів і серіалів. Канал «Україна» входить до ТОВ «Медіа Група Україна» (об'єднує також молодіжний телеканал «НЛО TV», тематичні канали «Футбол 1»/«Футбол 2», тематичний канал Індиго TV, «Регіональну Медіа Групу», сейлз-хаус «Медіапартнерство», компанію «Діджитал Скрінз »(oll.tv), продакшн-компанії «Теле Про», Front Cinema та «Допоможемо ТВ», а також холдинг «Сьогодні Мультімедіа»). http://kanalukraina.tv

 

Прес-служба каналу «Україна»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба каналу «Україна»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1090
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду