28 Вересня 2015

Канал «Україна» покаже матч «Шахтар» - «ПСЖ»

У середу, 30 вересня, о 21:45 на каналі «Україна» відбудеться пряма трансляція поєдинку групового етапу Ліги чемпіонів між клубами «Шахтар» - «ПСЖ».

Донецький «Шахтар» зіграє 30 матч вересня групового етапу Ліги чемпіонів сезону 2015/2016. Суперником української команди стане французька «Парі Сен Жермен» (ПСЖ).

Матч відбудеться у Львові на стадіоні «Арена Львів».

Чи вдасться українській команді здолати французький «ПСЖ»? Пряма трансляція цього матчу відбудеться на каналі «Україна» в середу, 30 вересня.

Початок трансляції - о 21:45.

Телеканали «Україна» - офіційний транслятор Ліги чемпіонів і Ліги Європи УЄФА 2015, 2016 і 2017 року, а також кваліфікаційних матчів Євро-2016.

Довідка про телеканал «Україна»

«Україна» - один з провідних національних телеканалів країни. За підсумками першого півріччя 2015 р. займає 1 місце в рейтингу загальнонаціональних каналів, з часткою 9,87%, рейтингом 1,52% за аудиторією 18-54 років, вибірка «50 тис.+». Дані дослідження телеаудиторії належать Індустріальному Телевізійному Комітету (ІТК ), надані каналом «Україна» за показниками rat%, shr%. Детальніше - в глосарії ІТК: http://tampanel.com.ua/ru/about/pravila-oprilyudnennya-danix/

Загальне покриття телеканалу «Україна» за підсумками 2014 становить 93% всіх домогосподарств України. Передача сигналу здійснюється за допомогою аналогової передавальної мережі, кабельних мереж, мережі цифрового мовлення Т2 і через супутник. Кількість потенційних глядачів каналу становить 31,8 млн. осіб старше 4 років. В ефірі інформаційне, пізнавальне, розважальне, художнє і спортивне мовлення. Активно розвивається виробництво власних телепрограм, фільмів і серіалів. Канал «Україна» входить до ТОВ «Медіа Група Україна» (об'єднує також молодіжний телеканал «НЛО TV», тематичні канали «Футбол 1»/«Футбол 2», тематичний канал Індиго TV, «Регіональну Медіа Групу», сейлз-хаус «Медіапартнерство», компанію «Діджитал Скрінз »(oll.tv), продакшн-компанії «Теле Про», Front Cinema та «Допоможемо ТВ», а також холдинг «Сьогодні Мультімедіа»). http://kanalukraina.tv

Прес-служба каналу «Україна»