ВОЛЯ покращує обслуговування абонентів за допомогою Google і Apple

ВОЛЯ покращує обслуговування абонентів за допомогою Google і Apple

2 Червня 2015
1063

ВОЛЯ покращує обслуговування абонентів за допомогою Google і Apple

1063
ВОЛЯ покращує обслуговування абонентів за допомогою Google і Apple
ВОЛЯ покращує обслуговування абонентів за допомогою Google і Apple

Лідер ринку цифрових розваг компанія ВОЛЯ випустила мобільний додаток до порталу абонента «Мій кабінет» для операційних систем Android і iOS. Додаток пропонує користувачам максимальний набір корисних функцій, частина з яких є унікальними для українського ринку. Завдяки новинці користувачі послуг ВОЛІ зможуть значно економити час, легко керуючи своїми послугами і рахунком, незалежно від того, де вони знаходяться.

 

- За півроку з момента запуску веб-порталу «Мій кабінет» ним уже скористалися понад 800 тисяч абонентів, при цьому кожен п'ятий заходить на портал зі смартфона або планшета. Але використовувати функції порталу на мобільному пристрої не завжди зручно. Ми дотримуємося принципу бути найбільш інноваційною компанією як в технологіях, так і в області обслуговування, тому вирішили зробити нашим клієнтам подарунок - мобільний додаток, що наділений тими ж основними функціями, що й основний портал, але враховує особливості та потреби користувачів смарт-пристроїв, - говорить генеральний директор компанії ВОЛЯ Джордж Жембері.

 

Користуючись мобільним додатком порталу «Мій кабінет», абоненти ВОЛІ можуть слідкувати за станом свого рахунку та поповнювати його онлайн без комісії через системи онлайн-платежів, замовляти нові послуги, міняти тарифний план або призупянити користування послугами на період відпустки, контролювати виконання сервісної заявки, провести технічну діагностику послуг, дізнатися про можливі аварії на мережі і час їх усунення, швидко знаходити відповіді на питання щодо послуг та рахунку.

 

Користувачі смартфонів на операційній системі Android можуть завантажити мобільний додаток «Мій кабінет» через універсальний магазин  програм та розваг для ОС Android - Google Play. Власникам Apple допоможе спеціальний магазин додатків для операційної системи iOS - App Store.

 

Знайти додаток можна через через пошук Google Play/App Store, ввівши «My Volia», «Volia», або за посиланнями:

Серед абонентів, які протягом двох місяців завантажать на смартфон мобільний додаток «Мій кабінет» і завітають через нього на портал самообслуговування, буде розіграно стильний приз - мультимедійну док-станцію. За її допомогою можна не лише заряджати смартфон, а й дивитися фільми чи слухати музику, насолоджуючись високою якістю звуку. Деталі конкурсу - на my.volia.com

 

Довідка

ВОЛЯ є загальнонаціональним українським телекомунікаційним провайдером, який надає сучасні телекомунікаційні послуги: аналогове, цифрове, HD і інтерактивне телебачення «ВОЛЯ Smart HD», високошвидкісний доступ в Інтернет, а також хмарні рішення й послуги одного з найбільших в Україні дата-центрів

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба компанії «Воля»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1063
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду