Півфінал «Голосу країни-5»: тренери заспівають зі своїми підопічними

Півфінал «Голосу країни-5»: тренери заспівають зі своїми підопічними

29 Травня 2015
1095

Півфінал «Голосу країни-5»: тренери заспівають зі своїми підопічними

1095
Півфінал «Голосу країни-5»: тренери заспівають зі своїми підопічними
Півфінал «Голосу країни-5»: тренери заспівають зі своїми підопічними

Цієї неділі, 31 травня, о 21:00 в прямому ефірі телеканалу «1+1» відбудеться півфінал вокального шоу «Голос країни»-5. З 8 учасників залишиться тільки четверо, які пройдуть у суперфінал.

 

«Проект «Голос країни» формує культурне майбутнє нашої країни, відображає смаки і музичні вподобання цілої нації. Народ сам вибирає своїх героїв, близькі йому життєві історії, музику, яку він хоче слухати, і артистів, яким буде підспівувати вся Україна», - каже зірковий наставник проекту, золотий голос України Олександр Пономарьов.

 

«Голос країни» об'єднує мільйони телеглядачів у різних куточках України та за її межами: люди збираються цілими сім'ями перед екранами телевізорів, щоб почути найкращі голоси вже улюблених виконавців. У півфінал проекту потрапили представники різних регіонів України. Так, у команді Тіни Кароль об'єдналися схід і захід нашої країни:

 

«Моя команда - це справді втілення України. Так вийшло, що Іван приїхав із Закарпаття, а Антон - переселенець з Донецька. Але вони обидва співають для цілої України, вони не розділяють її ніяк. Я впевнена в них і щаслива, що такі яскраві й талановиті хлопці в моїй команді», - зізнається Тіна Кароль.

 

 

У всіх чотирьох командах залишились найсильніші виконавці. Кожен тренер після виступів учасників своєї команди заспіває з ними пісню, після чого дасть оцінку співу своїх підопічних і розділить між ними 100% балів. По закінченні виступу кожної команди ведучі оголосять результати глядацького голосування, і оцінки глядачів буде додано до оцінок тренерів. У суперфінал пройдуть учасники з найбільшою кількістю балів.

 

Вперше в історії проекту в ювілейному сезоні шоу «Голос країни» музичний продюсер Руслан Квінта виступає в ролі мультиінструменталіста і сам акомпанує одному з найкращих естрадно-симфонічних оркестрів України, кількість музикантів якого, задіяних на прямих ефірах, сягає 20 осіб.

 

Вся країна дізнається імена суперфіналістів у прямому ефірі 31 травня, о 21:00 на каналі «1+1». Дивіться і голосуйте за найкращих серед найкращих!

 

Нагадаємо, в півфінал шоу пройшли:

-команда Тіни Кароль: Антон Копитін та Іван Пилипець

-команда Потапа: Тетяна Решетняк та Дмитро Костюк

-команда Олександра Пономарьова: Владислав Кашпуренко та Євген Толочний

-команда Вакарчука: Андрій Лучанко та Мебо Нутсубідзе.


Шоу «Голос країни-5» виходить на фінішну пряму. Попереду два прямі ефіри: півфінал 31 травня та грандіозний суперфінал  7 червня. Найсильніші вокалісти проекту зійдуться у вирішальних битвах на головній сцені країни на каналі «1+1».

 

Офіційні сторінки проекту: «Голос Країни»FacebookVK.

 

Прес-служба каналу «1+1»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба каналу «1+1»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1095
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду