Сенічкін презентує обкладинку своєї другої книги на фестивалі Family Day

Сенічкін презентує обкладинку своєї другої книги на фестивалі Family Day

20 Травня 2015
6297

Сенічкін презентує обкладинку своєї другої книги на фестивалі Family Day

6297
Стартує попереднє замовлення «Сніданків для дітей»
Сенічкін презентує обкладинку своєї другої книги на фестивалі Family Day
Сенічкін презентує обкладинку своєї другої книги на фестивалі Family Day

Вже цієї суботи, 23 травня,  у Києві, на території міського парку «Перемога» відбудеться фестиваль "Family Day", який організовує журнал «Ліза». У фестивалі візьме участь народний телекулінар, ведучий «Сніданку з 1+1» Руслан Сенічкін та експерт, дієтолог Галина Незговорова, які презентують обкладинку кулінарної збірки «Сніданки для дітей».

 

Майданчик «Сніданку з 1+1» буде відкритий протягом всього дня під затишним тентом, де на гостей чекають подаруночки та імпровізована гостьова студія і зручні пуфи від стильних друзів Gagarin.

 

Під час зустрічі Людмила Барбір, телеподруга Руслана та ведуча «Сніданку з 1+1» (яка, до речі, зі своїм сином Тарасиком теж стали героями нової книги), візьме інтерв'ю у Сенічкіна та дієтолога Галини Незговорової. Теми розмови: Як можна вмовити маленьких гурманів їсти здорову їжу з апетитом? Родинна кулінарія в компанії з дітками. Продукти-табу за дитячим столом. Також, дієтолог відповість на запитання, які цікавлять матусь.

 

Зазначимо, що саме у суботу 23-го травня офіційно стартує попереднє замовлення книжки «Сніданки для дітей» за спеціальною ціною 240 гривень. Замовити нову книжку можна буде на сайті http://snidanok.1plus1.ua/. Зробіть це першими! Книгу з рецептами дитячого меню презентує видавництво «Бурда-Україна», і у книгарнях з'явиться наприкінці червня. 

 

 

На майданчику «Сніданку» на дітлахів одразу вранці об 11:00 чекає майстер-клас художниці Ольги Адам, яка навчить малювати смачний натюрморт. В програмі цілого дня, окрім частування, іграшок та подарунків від Руслана, на маленьких читачів та кулінарів чекають цікаві досліди з кукурудзою, крохмалем, зернятками, зеленню та іншими сезонними продуктами від науково-дослідної лабораторії «ДумайРум».

 

У меню цього дня дітки зможуть продегустувати смачні кекси з броколі та шоколадні маффіни, рецепти яких Сенічкін вписав у книгу.

 

 

В межах одноденного фестивалю на гостей чекатиме ярмарка одягу, прикрас, іграшок, елементів інтер'єру та солодощів ручного виробництва. Для дорослих буде працювати зона  майстер-класу з рукоділля, декору, стилю, кулінарії, йоги та фотографії. У програмі також різноманітні лекції з психології, питань здоров'я, стосунків з партнерами та дітьми, енергетичних практик. Для жінок будуть проходити консультації зі стилістами та візажистами, мейк-ап та плетіння кіс. Для дітей організатори підготували розваги з аніматорами, фотозони, шоу мильних бульбашок, танцювальні конкурси. Увага! На фестивалі буде перший в Києві великий та веселий Baby Базар, на якому матусі зможуть продати дитячі речі, які вже не використовуються  та купити щось гарне та корисне за супер-ціною.

 

Сторінка фестивалю у фейсбуці: https://goo.gl/2VDZKM.

 

Оф.сторінка Руслана Сенічкіна у фейсбуці: https://www.facebook.com/1plus1.Rus.Senichkin

 

Прес-служба каналу «1+1»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба каналу «1+1»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6297
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду