«Голос країни»: визначено 16 кращих голосів країни

«Голос країни»: визначено 16 кращих голосів країни

18 Травня 2015
2812

«Голос країни»: визначено 16 кращих голосів країни

2812
«Голос країни»: визначено 16 кращих голосів країни
«Голос країни»: визначено 16 кращих голосів країни

Вчора, за підсумками заключного випуску нокаутів, країна дізналася імена всіх 16 учасників, які потраплять до прямих ефірів «Голосу країни» 24 травня. На цей момент телеглядачі чекали  цілих три місяці, адже тепер вони зможуть розділити з тренерами суддівську функцію і голосувати за улюблених учасників.

 

«Над «Голосом країни» працює величезна, сильна і творча команда. Прямі ефіри для всіх нас - це найбільш відповідальний та хвилюючий етап проекту, це потужний енергетичний заряд, в який ми всі вкладаємо свої зусилля: тренери, учасники, знімальна група і звичайно наші глядачі, які приймають рішення - хто стане Голосом нашої країни в 2015 році», - кажуть продюсери шоу.

 

 

Сьогодні в кожній команді залишилося по 4 вокаліста, які битимуться між собою у чвертьфіналі шоу - вже цієї неділі. Після першого прямого ефіру кожна команда залишиться без двох учасників: з одним з яких попрощається тренер, а другого визначать   телеглядачі.

 

Команда Олександра Пономарьова:

Команда Потапа:

Команда Святослава Вакарчука:

Команда Тіни Кароль:

 

Цікаво, що глядачі зможуть потрапити в прямий ефір «Голосу країни», перебуваючи в будь-якій точці світу. Завантажуйте свої тематичні фото на свою сторінку в Instagram або VK і додавайте в опис хештег #goloskrainy. Зробіть це прямо зараз і, можливо, саме вашу посмішку або навіть сімейне фото покажуть на всю Україну. Дивіться і голосуйте!

 

Нагадаємо, що за правилами вокального шоу «Голос країни», за підсумками вокальних нокаутів у командах зіркових тренерів залишилось 16 учасників (по 4 в кожній команді), які продовжать боротьбу в трьох прямих ефірах: чвертьфіналі, півфіналі та суперфіналі шоу.

 

«Голос країни-5» в ефірі каналу «1+1» - щонеділі о 21:00. На головній сцені країни в битві за унікальні голоси зійшлися чотири титани українського шоу-бізнесу: Тіна Кароль, Потап, Святослав Вакарчук та Олександр Пономарьов. Ведуча шоу - Ольга Фреймут.

 

Офіційні сторінки проекту: «Голос Країни»FacebookVK

 

Прес-служба каналу «1+1»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба каналу «1+1»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2812
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду