Канали «Україна» і «Футбол 2» покажуть матч «Наполі» (Італія) – «Дніпро» (Україна)

6 Травня 2015
2248

Канали «Україна» і «Футбол 2» покажуть матч «Наполі» (Італія) – «Дніпро» (Україна)

2248
Канали «Україна» і «Футбол 2» покажуть матч «Наполі» (Італія) – «Дніпро» (Україна)

У четвер, 7 травня, о 21:55 телеканали «Україна» та «Футбол 2» покажуть поєдинок 1/2 фіналу Ліги Європи УЄФА «Наполі» (Італія) - «Дніпро» (Україна).

 

Команда Мирона Маркевича змагатиметься за вихід у фінал турніру з колишнім клубом легендарного Дієго Марадони і однією з топових команд італійської Серії А. Для дніпропетровського «Дніпра» це перша в історії клубу гра в півфіналі Ліги Європи.

 

В даний момент «Наполі» посідає четверту сходинку в турнірній таблиці італійського чемпіонату, а «Дніпро» в українській Прем'єр-лізі поки другий. Перший поєдинок між командами відбудеться в Неаполі 7 травня: його о 21:55 покажуть телеканали «Україна» і «Футбол 2». Коментатор зустрічі - Віктор Вацко.

 

Експертний розбір матчу глядачі побачать у неділю, 10 травня, у програмі «Великий футбол» з Олександром Денисовим: о 23:15 на каналі «Україна» та о 21:20 - на каналі «Футбол 1».

 

Довідка

 

«Україна» - один з провідних національних телеканалів країни. За підсумками 2014 р. займає 2 місце в рейтингу загальнонаціональних каналів, з часткою 9,5%, рейтингом 1,5% за аудиторією 18-54 років, вибірка «50 тис.+». Дані дослідження телеаудиторії належать Індустріальному Телевізійному Комітету (ІТК ), надані каналом «Україна» за показниками rat%, shr%. Детальніше - в глосарії ІТК: http://tampanel.com.ua/ru/about/pravila-oprilyudnennya-danix/

 

Загальне покриття телеканалу «Україна» за підсумками 2014 становить 93% всіх домогосподарств України. Передача сигналу здійснюється за допомогою аналогової передавальної мережі, кабельних мереж, мережі цифрового мовлення Т2 і через супутник. Кількість потенційних глядачів каналу становить 31,8 млн. осіб старше 4 років. В ефірі інформаційне, пізнавальне, розважальне, художнє і спортивне мовлення. Активно розвивається виробництво власних телепрограм, фільмів і серіалів. Канал «Україна» входить до ТОВ «Медіа Група Україна» (об'єднує також молодіжний телеканал «НЛО TV», тематичні канали «Футбол 1»/«Футбол 2», тематичний канал Індиго TV, «Регіональну Медіа Групу», сейлз-хаус «Медіапартнерство», компанію «Діджитал Скрінз »(oll.tv), продакшн-компанії «Теле Про», Front Cinema та «Допоможемо ТВ», а також холдинг «Сьогодні Мультімедіа»). http://kanalukraina.tv


Телеканали «Футбол 1» / «Футбол 2» - тематичні канали для широкої аудиторії футбольних уболівальників. Офіційні транслятори Ліги чемпіонів УЄФА та Ліги Європи УЄФА на сезони 2012-2015 рр., а також 2015-2018 рр., Чемпіонату Світу ФІФА 2014, Кваліфікаційних матчів Чемпіонату Європи 2016 і Чемпіонату Світу 2018. Транслятори матчів української Прем'єр-ліги (УПЛ),  Кубка України. Також канали транслюють топ-матчі найкращих чемпіонатів - Іспанії, Італії, Англії, Бразилії та проекти власного виробництва.

 

В ефірі з листопада 2008 року. Директор - Олександр Денисов. Телеканали доступні в пакеті оператора платного супутникового телебачення Xtra TV, а також у пакетах кабельних і IPTV-операторів в SD і HD-якості.

 

Телеканали «Футбол 1» / «Футбол 2» входять в ТОВ «Медіа Група Україна» (об'єднує також загальнонаціональний телеканал «Україна», молодіжний канал «НЛО TV», тематичний канал «Індиго TV», «Регіональну Медіа Групу», сейлз-хаус «Медіапартнерство», компанію «Діджитал Скрінз» (oll.tv), продакшн-компанії «Теле Про», «Front Cinema» і «Допоможемо ТБ», а також холдинг «Сьогодні Мультимедіа»).

 

Сайт: www.footballua.tv

 

Прес-служба телеканалу «Україна»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба телеканалу «Україна»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2248
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду