Канали «Україна» і «Футбол 2» покажуть матч «Наполі» (Італія) – «Дніпро» (Україна)

6 Травня 2015

У четвер, 7 травня, о 21:55 телеканали «Україна» та «Футбол 2» покажуть поєдинок 1/2 фіналу Ліги Європи УЄФА «Наполі» (Італія) - «Дніпро» (Україна).

Команда Мирона Маркевича змагатиметься за вихід у фінал турніру з колишнім клубом легендарного Дієго Марадони і однією з топових команд італійської Серії А. Для дніпропетровського «Дніпра» це перша в історії клубу гра в півфіналі Ліги Європи.

В даний момент «Наполі» посідає четверту сходинку в турнірній таблиці італійського чемпіонату, а «Дніпро» в українській Прем'єр-лізі поки другий. Перший поєдинок між командами відбудеться в Неаполі 7 травня: його о 21:55 покажуть телеканали «Україна» і «Футбол 2». Коментатор зустрічі - Віктор Вацко.

Експертний розбір матчу глядачі побачать у неділю, 10 травня, у програмі «Великий футбол» з Олександром Денисовим: о 23:15 на каналі «Україна» та о 21:20 - на каналі «Футбол 1».

Довідка

«Україна» - один з провідних національних телеканалів країни. За підсумками 2014 р. займає 2 місце в рейтингу загальнонаціональних каналів, з часткою 9,5%, рейтингом 1,5% за аудиторією 18-54 років, вибірка «50 тис.+». Дані дослідження телеаудиторії належать Індустріальному Телевізійному Комітету (ІТК ), надані каналом «Україна» за показниками rat%, shr%. Детальніше - в глосарії ІТК: http://tampanel.com.ua/ru/about/pravila-oprilyudnennya-danix/

Загальне покриття телеканалу «Україна» за підсумками 2014 становить 93% всіх домогосподарств України. Передача сигналу здійснюється за допомогою аналогової передавальної мережі, кабельних мереж, мережі цифрового мовлення Т2 і через супутник. Кількість потенційних глядачів каналу становить 31,8 млн. осіб старше 4 років. В ефірі інформаційне, пізнавальне, розважальне, художнє і спортивне мовлення. Активно розвивається виробництво власних телепрограм, фільмів і серіалів. Канал «Україна» входить до ТОВ «Медіа Група Україна» (об'єднує також молодіжний телеканал «НЛО TV», тематичні канали «Футбол 1»/«Футбол 2», тематичний канал Індиго TV, «Регіональну Медіа Групу», сейлз-хаус «Медіапартнерство», компанію «Діджитал Скрінз »(oll.tv), продакшн-компанії «Теле Про», Front Cinema та «Допоможемо ТВ», а також холдинг «Сьогодні Мультімедіа»). http://kanalukraina.tv

Телеканали «Футбол 1» / «Футбол 2» - тематичні канали для широкої аудиторії футбольних уболівальників. Офіційні транслятори Ліги чемпіонів УЄФА та Ліги Європи УЄФА на сезони 2012-2015 рр., а також 2015-2018 рр., Чемпіонату Світу ФІФА 2014, Кваліфікаційних матчів Чемпіонату Європи 2016 і Чемпіонату Світу 2018. Транслятори матчів української Прем'єр-ліги (УПЛ),  Кубка України. Також канали транслюють топ-матчі найкращих чемпіонатів - Іспанії, Італії, Англії, Бразилії та проекти власного виробництва.

В ефірі з листопада 2008 року. Директор - Олександр Денисов. Телеканали доступні в пакеті оператора платного супутникового телебачення Xtra TV, а також у пакетах кабельних і IPTV-операторів в SD і HD-якості.

Телеканали «Футбол 1» / «Футбол 2» входять в ТОВ «Медіа Група Україна» (об'єднує також загальнонаціональний телеканал «Україна», молодіжний канал «НЛО TV», тематичний канал «Індиго TV», «Регіональну Медіа Групу», сейлз-хаус «Медіапартнерство», компанію «Діджитал Скрінз» (oll.tv), продакшн-компанії «Теле Про», «Front Cinema» і «Допоможемо ТБ», а також холдинг «Сьогодні Мультимедіа»).

Сайт: www.footballua.tv

Прес-служба телеканалу «Україна»