Перший сезон «Останнього москаля» подивились понад 17 мільйонів глядачів

Перший сезон «Останнього москаля» подивились понад 17 мільйонів глядачів

24 Квітня 2015
1501

Перший сезон «Останнього москаля» подивились понад 17 мільйонів глядачів

1501
Перший сезон «Останнього москаля» подивились понад 17 мільйонів глядачів
Перший сезон «Останнього москаля» подивились понад 17 мільйонів глядачів

Учора на «1+1» відбувся показ останніх серій улюбленої глядачами патріотичної комедії «Останній москаль», виробництва «1+1 продакшн». Серіал став найпопулярнішим телепродуктом останніх років на українському телебаченні. Жоден серіал з 2009 року не збирав такої великої глядацької аудиторії. Середні показники телеперегляду за 16 серій картини становлять: за аудиторією 18-54 (Україна) рейтинг 9,6%, частка - 26,3%. Це безпрецедентні показники телеперегляду для українських серіалів за 2014-2015 роки за аудиторією 18-54 (Україна). За сезон серіал подивились 17,6 млн. глядачів - це 46% від усіх глядачів за аудиторією 4+.

 

«Останній москаль» - україномовний серіал, створений українською командою на чолі з Вікторією Лєзіною-Масляною, генеральним продюсером «1+1 продакшн», та за участю українських акторів. Ідейним натхненником серіалу стала Олена Васильєва, головний продюсер фільмів та серіалів «1+1».

 

                                                                                                                           

Перші дві серії комедійного серіалу зібрали рекордні показники телеперегляду: за аудиторією 18-54 (Україна) рейтинг першої серії становив 10,6%, частка - 27,7%, на другій серії рейтинг збільшився до 14,1%, частка до 36,4%.

 

«Останній москаль» побив не тільки рекорди телеперегляду. Відеоперегляди серіалу на сайті і Youtube каналі «1+1» зібрали 6 мільйонів 576 тисяч 726 переглядів. Тільки першу серію серіалу в інтернеті подивилося понад 924 тисяч 137 чоловік. Також в день прем'єри «Останній москаль» був топ-трендовим пошуковим запитом в Україні.

 

У зв'язку з приголомшливим успіхом серіалу, на даний момент канал «1+1» і «1+1 продакшн» розглядають можливість зйомок продовження улюбленої глядачами патріотичної комедії. Також розглядається можливість зйомок спецпроектів о пригодах москаля Валєри серед гуцулів.

 

Нагадаємо, «Останній москаль» - добра, іскрометна й колоритна комедія про людські стосунки. Це великий і складний за сатиричною складовою і колоритом проект. У центрі сюжету - історія юнака «не в своїй тарілці», а об'єктом сатири в проекті є культурні стереотипи. Режисером комедійного серіалу став Семен Горов. У головних ролях - актор і ведучий «1+1» Юрій Горбунов, Назар Задніпровський, Володимир Горянський, Ігор Скрипко та Галина Безрук. Оператором-постановником картини став Володимир Гуєвський, працівник «1+1  продакшн», автором сценарію - Микола Куцик, також з «1+1 продакшн». Саундтрек до серіалу «Твоя порядність така спокуслива» створила група Kozak System.

 

Показники за 22.04-23.04.2015 розраховані на основі попередніх даних. Дані дослідження ТВ аудиторії належать ІТК; оператор панелі - Nielsen; моніторинг - Комунікаційний Альянс. Дані надані телеканалом 1+1. Показники розраховані для цільових аудиторій: 18-54 (Україна) та 4+ (Україна). Дані по загальній аудиторії - rch# (4+). Детальніше по показникам та визначенням цільових аудиторій у глосарії ІТК http://tampanel.com.ua/about/glossary/

 

Прес-служба каналу «1+1»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба каналу «1+1»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1501
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду