«112 Україна» - перший серед всіх загальнонаціональних каналів у столиці та нові рекорди по всій країні

4 Квітня 2015
1215

«112 Україна» - перший серед всіх загальнонаціональних каналів у столиці та нові рекорди по всій країні

1215
«112 Україна» - перший серед всіх загальнонаціональних каналів у столиці та нові рекорди по всій країні

За результатами 3 квітня телеканал «112 Україна» вперше в своїй історії посів перше місце серед усіх телеканалів України за рейтингами серед глядачів столиці, залишивши позаду грандів ринку - телеканали "Україна", «Інтер», 1+1, СТБ, ICTV.

 

 

 

3 квітня телеканал також встановив власні рекорди  за усіма ключовими аудиторіями по Україні, що дозволило "112 Україна" посісти шосте-восьме місце серед провідних телеканалів нашої держави.

 



 

 

 

У цю п'ятницю  «112 Україна» традиційно посів перше місце за всіма аудиторіями серед інформаційних мовників, однак на цей раз його показники не лише перевищили дані  конкурентів  майже в 10 разів по Києву та в 3-7 по іншим аудиторіям, а й стали рекордними із початку існування каналу.


 


 

 

           

 

 

 

 

 

 

Із високими показниками пройшли всі програми власного виробництва телеканалу та програма Савіка Шустера «Шустер LIVE», гостями якої серед інших стали лідер фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко, голова Нафтогазу Андрій Коболєв, перший заступник міністра юстиції Наталія Севостьянова, відсторонений керівник Держфінінспекції Микола Гордієнко, адвокат Надії Савченко - Марк Фейгін, начальник ГУ оборонного та мобілізаційного планування Генштабу ЗСУ Володимир Талалай, народні депутати Антон Геращенко, Іван Крулько, Сергій Каплін, Володимир Парасюк, Дмитро Добродомов, Сергій Мельничук, Семен Семенченко.

 

Ексклюзивним гостем програми Наталії Влащенко «Hard Talk» вчора став народний депутат України, лідер "Правого сектора" Дмитро Ярош.

 

Нагадаємо, що телеканал «112 Україна» став абсолютним лідером серед інформаційних мовників за результатами усього першого кварталу 2015 року.

 

Днями телеканал «112 Україна» звернувся до Генпрокуратури України з заявами про неправомірність дій Нацради з питань телебачення і радіомовлення. Про це повідомив керівник юридичної служби телеканалу Василь Сметана. «Телеканал «112 Україна» передав Генеральній прокуратурі докази системних порушень Нацрадою з питань телебачення і радіомовлення законодавства та зловживань Нацради при виконанні своїх повноважень. Також ми просимо Генпрокуратуру перевірити інформацію про втручання Адміністрації президента в діяльність Нацради. Ми подали документи в суд, ми активно працюємо з євродепутатами та міжнародними громадськими організаціями з питань тиску на телеканал «112 Україна», - заявив Сметана. Нагадаємо, 18 березня народний депутат Сергій Каплін заявив, що Адміністрація президента вимагає від Нацради винести чергове попередження телеканалу «112 Україна», ставить «112» канал під загрозу закриття. Минулого тижня Нацрада з питань телебачення і радіомовлення скасувала одне з попереджень каналу «112 Україна» за його супутникову ліцензію, зате винесла попередження ще 5 компаніям цифрової мережі «112 Україна». Відповідне рішення Нацрада ухвалила за результатами позапланових перевірок з мотивацією «за порушення програмної концепції», у зміні якої сама ж і відмовила каналу.

 

*Телеканал «112 Україна» - інформаційно-аналітичний телеканал, який почав своє мовлення 28 листопада 2013 року. Телеканал працює 17 годин на добу у прямому ефірі і використовує передові технології, щоб першим надавати глядачеві об'єктивну інформацію про важливі та цікаві події в Україні та світі. Канал доступний у пакетах найбільших кабельних операторів країни, транслюється через цифрову ефірну мережу DVB-T2, а також через супутники AMOS-2,3. Мовлення каналу здійснюється 24 години на добу. Генеральний директор - Андрій Подщипков. Генеральний продюсер - Сергій Логунов. Сайт каналу www.112.ua

 

Дані дослідження ТВ-аудиторії належать ІТК. Оператор панелі - Nielsen; моніторинг - Комунікаційний Альянс. Дані розраховані за показниками rat% і shr% і надані телеканалом «112 Україна». Дані за 4 квітня  2015 - Overnight. Докладніше про показники і визначення цільових аудиторій - у глосарії ІТК: http://tampanel.com.ru/ru/about/glossary/.

 

Прес-служба телеканалу «112 Україна»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба телеканалу «112 Україна»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1215
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду