Канал «Україна»: успішний старт програми «Реальна містика»

Канал «Україна»: успішний старт програми «Реальна містика»

13 Січня 2015
1967

Канал «Україна»: успішний старт програми «Реальна містика»

1967
Канал «Україна»: успішний старт програми «Реальна містика»
Канал «Україна»: успішний старт програми «Реальна містика»

Прем'єрний випуск програми телеканалу «Україна» став лідером слоту за аудиторією 18-54, міста50+.

 

У понеділок, 12 січня, на телеканалі «Україна» відбулася прем'єра програми «Реальна містика». Перший випуск пройшов з такими показниками: частка 11,58%*, рейтинг 1,42%*, що дозволило програмі стати лідером слоту. На піку частка програми досягла 16,3% * і рейтинг 2,1%*.

 

Частка програми на 26%* вище середньої частки каналу за період 1-12 січня.

 

 

Як повідомлялося раніше, головна мета нового проекту телеканалу «Україна» - знайти матеріальне пояснення, на перший погляд, абсолютно загадкових і містичних подій. Героями програми стануть як прості глядачі, так і відомі всім українцям особистості.

 

Ведучий проекту - Андрій Дебрін. Програма виходить на телеканалі «Україна» щопонеділка о 9:15.

 

* Дані розраховані для аудиторій у віці 18-54 у містах з населенням понад 50 тис. Дані дослідження телевізійної аудиторії належать Індустріального телевізійного комітету (ІТК), оператор панелі - Nielsen; моніторинг - Комунікаційний альянс. Дані надані телеканалом "Україна". Дані попередні на 13.01.2015. Дані надані за показниками rat% і shr%. Детальніше за показниками в глосарії ІТК: http://tampanel.com.ua/about/glossary/

 

Прес-служба каналу «Україна»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба каналу «Україна»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1967
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
BHBYF
3393 дн. тому
ПОЧЕМУ ПЕРЕДАЧА ИДЕТ УТРОМ????ПОВТОРЯЙТЕ ЕЕ ТОГДА В ВЫХОДНЫЕ!!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду