Незаконная вырубка можжевеловой рощи в Бахчисарайском лесхозе

14 Березня 2011
3714

Незаконная вырубка можжевеловой рощи в Бахчисарайском лесхозе

3714
Сюжет ТРК ИТВ от 14.01.2011 о незаконной вырубке бахчисарайского можжевельника
Незаконная вырубка можжевеловой рощи в Бахчисарайском лесхозе

 

Коментар консультанта Програми ENPI-FLEG Олега Листопада:

 

«Олег Зайковський підготував хороший проблемний матеріал. Жаль, що не запропонував шляхів вирішення проблеми. Звичайно, заборона торгівлі виробами з ялівцю має знизити рівень браконьєрства щодо цієї рослини і цим треба займатися. Але як бути з іншими незаконними рубками?

 

Питання зниження рівня лісопорушень надзвичайно цікавить і Програму ENPI-FLEG (Правозастосування та управління у лісовому секторі). Експерти Програми провели низку досліджень лісового та суміжного законодавства та практики лісоуправління в Україні і передали пакет відповідних рекомендацій до Державної агенції лісових ресурсів України. Зокрема, там є й пропозиції щодо покращення законодавства та організації роботи лісоохорони. Виконання цих рекомендацій дозволить покращити якість роботи лісової охорони, підвищить збереженість лісів і у Криму, й у інших регіонах України.

 

А буквально сьогодні Програма отримала з друкарні наклад книги «Адміністративна відповідальність за лісопорушення: практика застосування державною лісовою охороною України» (автор - консультант Світового банку Олег Сторчоус). Ця книга зараз передається у держлісгоспи та бібліотеки. Це видання також допоможе працівникам лісоохорони успішніше боротися з браконєрами-дереворубами. Електронна версія книги незабаром буде розміщена на сайті http://www.fleg.org.ua/»

 
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Олег Зайковский
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3714
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду