Нацрада перепризначила керівників структурних підрозділів свого апарату

Нацрада перепризначила керівників структурних підрозділів свого апарату

17 Вересня 2014
3783
17 Вересня 2014
11:27

Нацрада перепризначила керівників структурних підрозділів свого апарату

3783
Нацрада перепризначила керівників структурних підрозділів свого апарату
Нацрада перепризначила керівників структурних підрозділів свого апарату

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення відповідно до змін і структури штатного розпису на 2014 рік перепризначила керівників структурних підрозділів свого апарату. На нові посади вони вступлять 17 листопада 2014 року. Відповідні кадрові рішення було ухвалено на засіданні 17 вересня.

 

Людмила Василенко, завідувач сектору міжнародних зв'язків, призначена на посаду завідувача сектору міжнародного співробітництва.

 

Надія Вусик, завідувач сектору кадрів, призначена на посаду завідувача сектору персоналу.

 

Тамара Кравченко, заступник начальника управління-начальник відділу зв'зків із засобами масової інформації, громадськістю та громадськими організаціями, призначена на посаду начальника відділу зв'язків з громадськими організаціями, громадськістю та діяльності суспільного мовлення.

 

Тамара Мироненко, начальник управління науково-технічного і частотного розвитку, призначена на посаду начальника управління радіочастотного ресурсу та технічного контролю

 

Людмила Запорожець, начальник управління ліцензування телерадіомовлення, призначена на посаду начальника управління ліцензування.

 

Сергій Савельєв, начальник управління координації та організації роботи представників та секретаріатів представників, призначений на посаду начальника управління представників Національної ради.

 

Тетяна Собчук, начальник управління організаційного забезпечення Національної ради, призначена на посаду начальника управління організаційного та документального забезпечення.

 

Тетяна Стороженко, начальник управління бухгалтерської служби - головний бухгалтер Національної ради, призначена на посаду начальника управління фінансової та бухгалтерської служби - головного бухгалтера.

 

Тарас Тарасенко, начальник матеріально-господарського управління, призначений на посаду начальника управління ресурсного забезпечення.

 

Нагадаємо, що 28 серпня Нацрада затвердила свої нову структуру і штатний розпис. Відповідно до цього рішення, кількість працівників центрального апарату і представництв Нацради в регіонах буде скорочено на 10%: загальна кількість співробітників зменшиться із 255 до 230. Усі зміни будуть введені в дію із 17 листопада 2014 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3783
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
noname
3522 дн. тому
отличная новость! )) что поменялось? или нужна была причина для увольнения новых сотрудников, в связи с расформированием отделов со старым названием )
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду