У Феодосії видавця газети «Кафа» затримали після одиночного пікету

У Феодосії видавця газети «Кафа» затримали після одиночного пікету

19 Січня 2014
9276

У Феодосії видавця газети «Кафа» затримали після одиночного пікету

9276
Ірина Прокопюк заявила міліції, що прийшла відзначати день народження Олександра Мілна
У Феодосії видавця газети «Кафа» затримали після одиночного пікету
У Феодосії видавця газети «Кафа» затримали після одиночного пікету

Видавця феодосійської газети «Кафа» Ірину Прокопюк затримали після одиночного пікету. Про це вона розповіла на своїй сторінці у Facebook.

 

За словами пані Прокопюк, напередодні, 18 січня, вона вийшла протестувати до будівлі міського відділення міліції. За півгодини її затримали за проведення несанкціонованого мітингу, склали протокол та відпустили. Надалі відбудеться суд.

 

«Коли мене прийшли затримувати, я їм розповіла, що вийшла відзначати день народження Олександра Мілна, який написав казку про Вінні-Пуха. І  що така традиція в усьому світі: бабусі, які мають більше двох онуків, цього дня виходять до відділень міліції чи поліції з прапорами, щоб увічнити пам'ять. Оскільки я можу кілограмами цитувати "О храбрый, храбрый Пятачок, дрожал ли он? О нет, о нет!", частина співробітників міліції повірили в це», - додала журналістка.

 

Як писала «Детектор медіа», учора у Києві міліція затримали організаторку одиночного пікету Ніку Одиноку та двох громадян, які, за їхніми словами, спостерігали за перебігом акції. Після майже чотирьох годин перебування у Подільському РУВС затриманих відпустили, склавши адмінпротоколи. Суд призначили на понеділок 20 січня. Затримані готують зустрічні позови щодо неправомірних дій міліції. 

 

«Детектор медіа»

Фото зі сторінки Ірини Прокопюк у Facebook 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9276
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду