Угоду з продажу UMH Group обслуговували понад 30 юристів – Денис Бугай

Угоду з продажу UMH Group обслуговували понад 30 юристів – Денис Бугай

11 Жовтня 2013
5755

Угоду з продажу UMH Group обслуговували понад 30 юристів – Денис Бугай

5755
Угоду з продажу UMH Group обслуговували понад 30 юристів – Денис Бугай
Угоду з продажу UMH Group обслуговували понад 30 юристів – Денис Бугай

Угоду з продажу UMH group групі компаній СЄПЕК (ВЕТЭК) обслуговували понад 30 юристів з трьох українських юридичних компаній і зарубіжних, у тому числі британське escrow-агентство. Про це на конференції «Медіаправо» 11 жовтня повідомив партнер юридичної компанії «Ващенко, Бугай та партнери», президент Асоціації правників України Денис Бугай.

 

Він назвав її четвертою за обсягами угодою серед усіх злиттів і поглинань на ринку ЗМІ (на першому місці - продаж медіагрупи «Інтер»).

 

За його словами, ця угода відповідає європейським стандартам і готувалася в рамках англійського права. «Цю угоду можна назвати зразковою з точки зору світових юридичних стандартів», - вважає пан Бугай. До процесу укладання угоди було залучено британське escrow-агентство, яке гарантує отримання оплати за актив і його передачу покупцеві за обумовленими умовами. Крім того про угоду було оголошено публічно.

 

Конференція «Медіаправо» була організована Індустріальним телевізійним комітетом та Асоціацією правників України. На ній також обговорювали захист телевізійного контенту в інтернеті, юридичний супровід власного виробництва, правові аспекти копродакшну, податкове регулювання телевиробництва і захист телеформатів. У конференції взяли участь близько 100 юристів медійної галузі. Детальніше про порушені на конференції питання читайте на «Детектор медіа» незабаром.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - www.uba.ua 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5755
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду