Ведуча «Ревізора» Ольга Фреймут заявляє, що за нею стежить спецпідрозділ СБУ

1 Квітня 2013
10703

Ведуча «Ревізора» Ольга Фреймут заявляє, що за нею стежить спецпідрозділ СБУ

10703
Ведуча «Ревізора» Ольга Фреймут заявляє, що за нею стежить спецпідрозділ СБУ

Ведуча програми «Ревізор» на Новому каналі Ольга Фреймут заявляє, що за знімальною групою у Чернігові стежили працівники спецпідрозділу Служби безпеки України «Альфа».  Про це йдеться у повідомленні на сайті каналу.

 

За словами Ольги Фреймут, 29 березня коли вона приїхала з «ревізією» до Чернігова кілька закладів громадського харчування раптово зачинилися на санітарний день, деякі - навіть з відвідувачами. Це зумовило інцидент коло піцерії «Марконі». Як розказала ведуча,  людям у піцерії стало зле, через що один чоловік вибив скло на дверях і визволив їх. Решту відвідувачів вивели із закладу через кухню.

 

«У тих закладах, куди ми приїжджали, нас зустрічала не просто охорона, а працівники спеціального підрозділу «Альфа» у бронежилетах. Сильні, великі, широкоплечі, як шафи-купе, які вже не в моді, не до місця, але стоять. А ще нас переслідував червоний Daewoo Lanos. Ми зрозуміли, що за нами стежать. Мої колеги вирішили поцікавитися, в чому справа. В авто сиділи працівники «Альфи». Це було дуже неприємно!», - сказала пані Фреймут.

 

Нагадаємо, «Альфа» - це спецпідрозділ СБУ, центр спеціальних операцій боротьби з тероризмом, захисту учасників карного судочинства та співробітників правоохоронних органів.

 

«Детектор медіа» звернулась до прес-служби  Чернігівського управління СБУ та чекає на коментар.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10703
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
бе
4046 дн. тому
сколько пиара Репортера за последние пару недель.... совсем с рейтингами плохо?
Арт
4046 дн. тому
сегодня ж первое апреля....хорошая шутка...
Олена
4046 дн. тому
Пані Ольгу мабуть просто захищали від нападів з боку недоброзичливих власніків закладів, які вона відвідувала.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду