До 25 лютого можна надсилати роботи на фотоконкурс «Тижня.ua» «Кнопкодав року»

9 Лютого 2013
6049
9 Лютого 2013
16:57

До 25 лютого можна надсилати роботи на фотоконкурс «Тижня.ua» «Кнопкодав року»

6049
Герої світлин переможців отримають спеціальні відзнаки – сертифікати «Кнопкодав року-2012»
До 25 лютого можна надсилати роботи на фотоконкурс «Тижня.ua» «Кнопкодав року»
«Тиждень.ua» оголосив фотоконкурс для парламентських кореспондентів «Кнопкодав року». Про це йдеться на сайті видання.
 
Учасники мають зафіксувати порушення Регламенту й надіслати фото на сайт. На переможців чекає винагорода – сертифікат для придбання книжок у мережі «Книгарня «Є», а також інші призи й участь у фінальній фотовиставці. Експозиція триватиме з 15 березня до 15 червня у Києві, Харкові, Вінниці, Тернополі, Івано-Франківську, Володимир-Волинському та Львові.

Таким чином журналісти видання хочуть допомогти у виявленнні порушників регламенту Верховної Ради: «Голосування чужими картками відбувається вже в оновленому складі парламенту. Попри те, що кнопкодавство порушує Конституцію України, оновлений Регламент Верховної Ради щодо особистого голосування за допомогою електронної системи, затверджений президентом Януковичем наприкінці минулого року, від початку роботи ВР VII скликання журналісти та опозиціонери й надалі фіксують факти використання провладними депутатами "позичених" карток».

З умовами фотоконкурсу можна ознайомитися тут
 
«Детектор медіа»  
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6049
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду