10 грудня - перший всеукраїнський правовий форум кабельних провайдерів

30 Листопада 2012
3397
30 Листопада 2012
13:32

10 грудня - перший всеукраїнський правовий форум кабельних провайдерів

3397
10 грудня - перший всеукраїнський правовий форум кабельних провайдерів

Асоціація правовласників і постачальників контенту та Юридична фірма Jurimex запрошують стати учасником Першого всеукраїнського правового форуму кабельних провайдерів.

 

Форум відбудеться 10 грудня 2012 року, в конференц-залі готелю «ІнтерКонтиненталь» м. Київ, вул. Велика Житомирська, 2а.

 

Вхід безкоштовний.

 

В якості доповідачів у Форумі візьмуть участь:

Олена Бондаренко, президент Асоціації правовласників і постачальників контенту, народний депутат України, керівник робочої групи з підготовки нової редакції Закону про телебачення і радіомовлення;

Данило Гетманцев, президент юридичної фірми Jurimex, адвокат, доктор юридичних наук, член науково-консультативної ради при Верховному Суді України:

Юрій Крайняк, керівний партнер юридичної фірми Jurimex;

Наталія Клітна, віце-президент Асоціації правовласників і постачальників контенту та інші.

 

Акредитація: 044-287-48-38 (внутрішній номер 110) або forum@jurimex.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3397
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду