8-9 грудня - щорічна конференція журналістів-розслідувачів в Україні

16 Листопада 2012
3820
16 Листопада 2012
15:36

8-9 грудня - щорічна конференція журналістів-розслідувачів в Україні

3820
8-9 грудня - щорічна конференція журналістів-розслідувачів в Україні

Інститут розвитку регіональної преси (ІРРП) запрошує журналістів-розслідувачів взяти участь у щорічній дводенній конференції «Журналістські розслідування в Україні та Європі: досягнення, проблеми та перспективи розвитку», яка відбудеться 8-9 грудня 2012 року у Києві в готельному комплексі «Джерело» (Пуща-Водиця).

 

Мета конференції, яку традиційно проводить Інститут розвитку регіональної преси (ІРРП) за підтримки проекту У-Медіа Інтерньюз Нетворк - зібрати журналістів, які мають досвід проведення розслідувань, для обміну досвідом, спілкування, обговорення проблем, з якими стикаються журналісти в процесі проведення розслідувань, і таким чином сприяти утворенню мережі журналістів-розслідувачів в Україні.

 

Повністю за рахунок організаторів Конференції запрошено близько 80 учасників, які брали участь в навчальних та грантових програмах ІРРП. Ці учасники отримали особисті запрошення. Проте ми маємо намір залучити до участі у конференції інших журналістів, які мають досвід у сфері проведення журналістських розслідувань.

 

Потрапити на конференцію можна двома шляхами:

1.    На конкурсній основі

- журналісти, які бажають взяти участь у Конференції журналістів-розслідувачів за рахунок організаторів на конкурсній основі, мають надіслати заповнену реєстраційну форму до 23 листопада 2012 року. Додаткові запитання ви можете поставити за номером 067-547-22-33.

 

За наявності вільних місць ми підтвердимо додаткові запрошення до 27 листопада. При цьому участь у Конференції буде безкоштовною, учасники за додатковими запрошеннями матимуть змогу відвідати всі засідання, отримати всі роздаткові матеріали, компенсацію проїзду, взяти участь у обідах та кава-паузах, за необхідності будуть поселені у готелі «Джерело».

 

2.    На платній основі

- усі інші журналісти можуть гарантовано потрапити на Конференцію, сплативши реєстраційну плату 300 гривень, яка дає право на участь у засіданнях та майстер-класах конференції та компенсує вартість пакету конференційних матеріалів. Учасники самі покривають власні транспортні витрати. Якщо вам необхідне проживання в готелі «Джерело», організатори допоможуть вам з його бронюванням, а ви зможете оплатити його вартість при поселенні (вартість двомісного стандартного номера - 450 гривень, сніданок - 66 гривень).

 

Якщо ви хочете взяти участь у конференції на платній основі, надішліть відповідну реєстраційну форму.

 

Додаткові запитання ви можете поставити за номером 067-547-22-33. Напередодні конференції всі учасники отримають необхідну додаткову інформацію та рахунки-фактури.

 

Реєстраційна форма для безкоштовної участі на конкурсній основі

Реєстраційна форма для участі на платній основі

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3820
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду