17-18 листопада - II-й Міжнародний фестиваль відеопоезії «CYCLOP»

13 Листопада 2012
4261
13 Листопада 2012
13:59

17-18 листопада - II-й Міжнародний фестиваль відеопоезії «CYCLOP»

4261
17-18 листопада - II-й Міжнародний фестиваль відеопоезії  «CYCLOP»

17-18 листопада 2012 року в Україні (м. Київ) відбудеться  II-й Міжнародний фестиваль відеопоезії «CYCLOP».

 

Найголовнішою частиною програми фестивалю стане Конкурсний показ робіт (17 листопада, 15:00-19:00), на якому суддями оцінюватимуться роботи, що потрапити до лонг-листу конкурсу.  Загалом на конкурс 2012 було подано 83 заявки. 13 із них було відхилено через те, що у роботі використовувався неузгоджений із правовласником авторський матеріал (фото). Довгий список (лонг-лист) «CYCLOP»-у становить 50 відібраних експертною групою відеоробіт, які й демонструватимуться на Конкурсному показі.

 

Повний склад членів журі «CYCLOP-2012»:

 

1. Михайло Іллєнко - український кінорежисер. Член-кореспондент Академії мистецтв України. http://uk.wikipedia.org/wiki/Іллєнко_Михайло_Герасимович;

2. Дуня Кустуриця - директор «Kustendorf Film & Music Festival», донька Еміра Кустуриці та другий режисер його фільмів;

3. Федір Крат - Генеральний продюсер Київського міжнародного кінофестивалю;

4. Ірина Шувалова - українська поетеса, перекладач. http://uk.wikipedia.org/wiki/Шувалова_Ірина;

5. Олексій Торхов - поет, журналіст, Член Конгресу літераторів України;

6. Рейніш Світлана - переможець конкурсу «CYCLOP-2011». Художник, оператор;

7. Дмитро Лазуткін - український поет, журналіст. http://uk.wikipedia.org/wiki/Лазуткін_Дмитро_Михайлович

 

В рамках фестивалю також відбудеться перший Круглий стіл-дискусія: «Відеопоезія в Україні: проблеми, досвід, перспективи», у якому братимуть участь діячі у сфері відеопоезії. Напрямок молодий, тільки-но створюються перші сотні робіт, але проблеми вже є, про вирішення яких і піде мова.

 

Дізнатися про переможців ІІ-го Міжнародного конкурсу відео поезії «CYCLOP» можна буде 18 листопада о 19:00, у Фестиваль-ресторації «Диван» (м. Київ, пл. Бесарабська, 2), де выдбудеться Церемонія нагородження переможців, визначення володаря призу глядацьких симпатій, святкова музична програма за участі блюзової команди «Stiletto Heels» та офіційне завершення фестивалю 2012.

 

Докладніше дивіться тут

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4261
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду