До 1 листопада приймаються заявки на стипендіальну програму Рейгана-Фаселла

8 Жовтня 2012
5813
8 Жовтня 2012
12:47

До 1 листопада приймаються заявки на стипендіальну програму Рейгана-Фаселла

5813
До 1 листопада приймаються заявки на стипендіальну програму Рейгана-Фаселла

Стипендіальна програма Рейгана-Фаселла - міжнародна програма обміну, яка надає можливість активним борцям за демократію, вченим та журналістам з різних країн провести п'ять місяців у Національному фонді підтримки демократії (NED), Вашингтон, для виконання незалежних досліджень проблем в області демократії в різних регіонах світу. За час програми учасники зможуть проаналізувати свій досвід, поділитися ним із своїми колегами, провести дослідження та підготувати публікації, вивчити і перейняти найкраще з досвіду інших, а також встановити і розвинути професійні взаємини в мережі борців за демократію в усьому світі.

 

Участь: Програма розрахована на два п'ятимісячних семестри на рік, протягом яких учасники працюють над своїми проектами. Активісти зможуть зосередитися на стратегії і методах розвитку демократії в цікавій для їх країні, а вчені проводити дослідження для підготовки публікацій. Проекти можуть стосуватися економічних, політичних, соціальних, юридичних або культурних аспектів демократичного розвитку і включати в себе широкий спектр методів та підходів. Програма передбачає динамічний графік заходів, включаючи знайомство з діяльністю і співробітниками NED. Учасники повинні представити свої роботи і підготувати підсумковий результат у письмовому вигляді за час свого перебування.

 

Критерії відбору: Стипендіальна програма створена в першу чергу для підтримки стипендіатів з країн з економікою, що розвивається і зароджується демократією. Однак заявки на участь у ній можуть також подавати видатні вчені зі Сполучених Штатів та інших країн з розвиненою демократією. Активісти і журналісти повинні мати достатній досвід роботи у своїй галузі, а вчені повинні мати ступінь кандидата або доктора наук на момент подачі заявки. Програма не фінансує професійне навчання, стажування або роботу студентів для отримання ними наукового ступеня. Практичне знання англійської мови є необхідною умовою.

 

Терміни: осінній семестр: жовтень 2013-лютий 2014, весняний семестр: березень-липень 2014

 

Докладніше дивіться тут

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5813
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду