26 вересня - прес-конференція щодо збільшення адміністративного тиску на суб’єктів господарювання у сфері ІКТ

24 Вересня 2012
3031
24 Вересня 2012
13:03

26 вересня - прес-конференція щодо збільшення адміністративного тиску на суб’єктів господарювання у сфері ІКТ

3031
26 вересня - прес-конференція щодо збільшення адміністративного тиску на суб’єктів господарювання у сфері ІКТ

26 вересня о 14:30, в УНІАН (вул. Хрещатик, 4, конференц-зала УНІАН), відбудеться прес-конференція на тему: «Збільшення адміністративного тиску на суб'єктів господарювання у сфері ІКТ порушує право вільного доступу громадян до мережі Інтернет».

 

Учасники прес-конференції - Тетяна Попова (ІнАУ), Іван Пєтухов (УСПП), Леонід Ошеров (ТЕЛАС), Костянтин Грицак (Телекомунікаційна палата України), звертають увагу суспільства, органів державної влади та представників ЗМІ на:

  • системні порушення органами місцевого самоврядування у багатьох регіонах України ЗУ «Про телекомунікації»,

  • перевищення органами місцевого самоврядування своїх повноваження у частині регулювання доступу до споруд, які не перебувають у комунальній власності або перебувають у спільній власності територіальної громади та приватних власників.

 

Учасниками прес-конференції будуть наведені конкретні приклади підвищення адміністративного тиску на суб'єктів господарювання в ІКТ-сфері й запропоновані шляхи усунення суперечностей між положеннями законодавчих актів України у сфері телекомунікацій з метою забезпечення стабільного надання телекомунікаційних послуг.


Вхід за посвідченнями.

 

Акредитація: (044) 278 29 25 або info@inau.org.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3031
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду