До 26 жовтня - приймаються зявки на конкурс European Press Prize 2012

14 Вересня 2012
2165
14 Вересня 2012
09:16

До 26 жовтня - приймаються зявки на конкурс European Press Prize 2012

2165
До 26 жовтня - приймаються зявки на конкурс European Press Prize 2012

Журналісти, репортери і редактори, з 47 країн світу, що входять до Ради Європи, можуть взяти участь в конкурсі European Press Prize 2012.

Премією European Press Prize 2012 розміром в 10 000 євро отримають по одному переможцю в чотирьох категоріях, автори за роботи, які зробили значний вплив на світ. Премією будуть нагороджені - кращий редактор, кращий оглядач (коментатор), репортер і автор найкращої інноваційної ідеї. 

Претенденти повинні надати одну статтю або вибірку з серії статей, опублікованих в інтернеті або в пресі.

Разом з роботами слід також надіслати резюме (максимум 250 слів), в якому будуть представлені тема статті, розказано її вплив і про те, який відгук отримала дана стаття (статті). Роботи, надіслані на конкурс в категоріях редагування та інноваційні ідеї, повинні супроводжуватися додатком (максимум 500 слів) з описом оцінки важливості даного досягнення. 


Кожна робота, надіслана на конкурс, повинна супроводжуватися листом на підтримку цієї роботи, підписаним редактором або видавцем даної публікації чи таким же листом, підписаним надійним джерелом, що знаходиться в країні, де робота була опублікована. 


Заявки приймаються до 26 жовтня 2012 року.


Докладніше дивіться тут

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2165
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду