13 вересня - практичні курси з основ кінорежисури і монтажу від В.А. Фенченка

6 Вересня 2012
4413
6 Вересня 2012
13:47

13 вересня - практичні курси з основ кінорежисури і монтажу від В.А. Фенченка

4413
13 вересня - практичні курси з основ кінорежисури і монтажу від В.А. Фенченка

13 вересня розпочинаються практичні курси з основ кінорежисури і монтажу за системою професора ВДИКу і Вищих режисерських курсів Москви В.А. Фенченко в Києві.

 

Дану методику пройшли відомі молоді режисери, номінанти міжнародних фестивалів: Олександр Котт («Брестська фортеця», «Ялинки-2»), Микола Хомерікі («Казка про темряву»), Ганна Фенченко («Зниклий безвісти») і ін..

 

Керівник курсу - режисер, продюсер, режисер монтажу Олександра Марченка. По закінченні режисерського факультету у ВДИКу (Всеросійський державний університет кінематографії ім. С. Герасимова) під керівництвом В.А. Фенченко стала членом Асоціації молодих кінематографістів в Європі. Результатом спільної співпраці було створення першої міжнародної кінолабораторії в Росії - «Кинопоезд». Прем'єра фільмів відбулася на Міжнародному Канському кінофестивалі у 2009 році.

 

Тривалість курсів - 2 місяці.

Кількість занять - 2 заняття по 2,5 години на тиждень.

Докладніше дивіться тут

 

Детальна інформація щодо участі: по тел. +38 063 224 27 65, kiev@cinemahall.org.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4413
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду