З 6 по 13 липня - міжнародна літня медіа школа в Космачі

28 Червня 2012
3856
28 Червня 2012
12:30

З 6 по 13 липня - міжнародна літня медіа школа в Космачі

3856
З 6 по 13 липня - міжнародна літня медіа школа в Космачі

З 6 по 13 липня 2012 р. в с. Космач Косівського р-ну Івано-Франківської обл. працюватиме  Міжнародна літня медіа школа. Організатор - Дитяча медіа студія «ПТАХИ» за підтримки Посольства Швейцарії в Україні. До участі в школі запрошуються аніматори з України, Німеччини, Польщі та вчителі, учні зі шкіл, які готові відкрити наступного року анімаційні студії. Пріоритет надається юним журналістам та школам, з якими співпрацює Родинний центр «Як намалювати птаха...», дітям з невеликих міст та сіл.

 

Місією Міжнародної медіа школи є навчити дітей та молодь використовувати медіа  як інструмент не тільки вільного спілкування, а й відповідального спілкування, показати технологію створення анімаційних фільмів. Учасники оволодіють початковими навичками створення мультфільмів. Під час медіа школи будуть проводитися медіа майстер-класи з розробки сценарію, режисури, анімації, монтажу, працюватиме дискусійний медіа-клуб. Міжнародною командою створюватимуться анімаційні ролики на тему «Свобода? Свобода! Свобода...». Озвучування мультфільмів заплановано на серпень 2012 р.

 

Медіа-школу планується провести одночасно, коли проходитиме фестиваль «Як намалювати птаха...». Юні журналісти та медіа-педагоги зможуть більше дізнатися про традиційну українську культуру та долучитися до екологічної програми фестивалю, що також сприятиме формуванню міжкультурного діалогу, екологічної свідомості, європейських цінностей в цілому.

 

Мультфільми, створені під час медіа школи будуть презентовані на семінарі в Національній агенції Укрінформ восени 2012 р., на міжнародних фестивалях та конкурсах.

 

Робочі мови: українська, польська, німецька, англійська, російська.

 

Умови участі в Міжнародній медіа школі:

  • есе на тему «Свобода? Свобода! Свобода...» (до 15 червня 2012 р.);

  • ноутбук та фотокамера (1 комплект на команду);

  • проїзд керівника групи оплачується за рахунок організаторів. Для інших учасників групи - за власний рахунок;

  • необхідно оплатити внесок за участь у фестивальній програмі (100 грн.);

  • медична довідка про щеплення та епідоточення;

  • медичне страхування за рахунок учасників.

 

Проживання, харчування, навчання в Міжнародній медіа школі є безкоштовним.

 

Технічні параметри ноутбука: 2-ядерний процесор, 2 Гб вільної оперативної пам'яті. На ноутбуці має бути установлено програму з анімації (буде надіслана організаторами після отримання есе). Потрібен USB кабель.

 

Есе потрібно надіслати на адресу: 01021, м. Київ, вул.. Шовковична, 11, оф.6. Або на електронну адресу: bogdanka@i.ua (з позначкою «медіа школа»)

 

Інформація про роботу Міжнародної медіа школи буде розташовано на сайтах www.ptahy.com.ua, www.acop.com.ua та на порталі Громадський простір.

 

Переможцями конкурсу есе стали:

Сайко Віталій,  м. Жовква,  Львівська обл., ЗОШ №2;

Шевченко ЗорянаЧікіна Катерина, Кириченко Ірина, м. Київ, Спеціалізована школа № 17 з поглибленим вивченням математики;

Катерина Аксанюк, учениця 9 класу гімназії № 5 м. Одеси

Бекирова Найле, Дитяча медіа студія «МАНюня», м. Сімферополь, 14 р.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3856
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду