5 липня - семінар «Правові питання розміщення реклами в ЗМІ» у Донецьку

27 Червня 2012
4212
27 Червня 2012
13:17

5 липня - семінар «Правові питання розміщення реклами в ЗМІ» у Донецьку

4212
5 липня - семінар «Правові питання розміщення реклами в ЗМІ» у Донецьку

5 липня Незалежна асоціація телерадіомовників проведе у Донецьку семінар, присвячений  правовим питанням розміщення реклами в ЗМІ.

 

Під час  семінару буде детально проаналізований закон «Про рекламу» із дотичними до нього нормативними актами. Навчальний захід проводитиме юрист асоціації - Тетяна Фоміна. 

 

«Досвід співпраці з телевізійними компаніями показує, що найбільш затребуваними для медіа юристів є теми, пов'язані з правовими аспектами розміщення реклами. Особливо гостро це питання постає з початком політичних кампаній. На практиці сучасне законодавство має певні прогалини, а деякі норми законів можна трактувати двозначно», - зазначила  Тетяна Фоміна, юрист Незалежної асоціації телерадіомовників.

 

Учасники матимуть змогу розглянути приклади типових помилок, які допускають телерадіокомпанії під час поширення реклами, а також - на прикладі рекламних роликів учасників - отримати практичні рекомендації, як уникнути цих помилок.

 

Семінар відбудеться 5 липня 2012 (п'ятниця) з 10.00 до 17.00 год., за адресою: м. Донецьк, б-р Шевченка 43, Донецький педагогічний коледж.

 

Учасникам необхідно зареєструватися і подати свої дані (ім'я, назву компанії та контакти) до 27 червня (10.00).

 

Контактна особа - керівник навчального центру НАМ, Ірина Вуйцик (e-mail: iryna@nam.com.ua, тел. 044 254 55 56, 044 289 25 99, моб. 067 4018156).

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4212
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду