28 травня - прес-конференція, присвячена презентації соціального футбольного проекту «Єднання заради миру»

25 Травня 2012
4739
25 Травня 2012
17:36

28 травня - прес-конференція, присвячена презентації соціального футбольного проекту «Єднання заради миру»

4739
28 травня - прес-конференція, присвячена презентації соціального футбольного проекту «Єднання заради миру»

28 травня, 11:00, бізнес-центрі «Арена-Сіті» (3-ій поверх, конференц-зал №5 вул. Басейна, 2) відбудеться прес-конференція, присвячена презентації соціального футбольного проекту «Єднання заради миру»

 

Організатори проекту

  • В Україні проект ініційований компанією Viasat, яка є частиною найбільшого медіа-холдингу Європи Modern Times Group (MTG).

  • В Україні партнерами проекту є ФК «Шахтар», Благодійний фонд Ріната Ахметова «Розвиток України» в рамках програми «Сирітству - ні», телеканал «Футбол».

  • На глобальному рівні проект підтримують такі відомі особистості зі світу футболу, як сер Алекс Фергюсон, Каха Каладзе, Фабіо Капелло, Девід Мей, Арон Вінтер, Віктор Онопко, Томас Равеллі та багато інших.

 

Події проекту

  • Команди дитячих будинків із усієї України беруть участь у національному чемпіонаті з футболу, який проходить у форматі 7х7, відповідно до положень FIFA.

  • Команда-переможець отримує путівку на фінал до столиці Норвегії, де гратиме з фіналістами локальних чемпіонатів із 12 країн: Гана, Данія, Латвія, Естонія, Литва, Болгарія, Великобританія, Словенія, Угорщина, Швеція, Росія та Норвегія.

  • Фінальна частина проекту відбудеться одночасно з оголошенням імені лауреата Нобелівської премії миру 2012 року. Українські діти будуть присутніми на цій події, а також відвідають заняття Школи толерантності в Центрі Нобелівської премії миру.

 

Спікери проекту

  • Оксана Ферчук - СЕО «Viasat» в Україні

  • Дарія Касьянова - Керівник проектів, Фонд Ріната Ахметова «Розвиток України»

  • Олександр Денисов - директор телеканалів «Футбол» та «Футбол+»

  • Юрій Свиридов - маркетинг-директор ФК «Шахтар»

  • Jan Åge Fjörtoft (Ян Оге Фьортоф) - голова проекту MTG United For Peace, MTG

 

Акредитація: прес-центр компанії «Viasat Україна», Олена Скетецька Тел.: (044) 594-99-96, (097) 590 04 59, е-mail: elena.sketetskaya@pleon.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4739
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду