До 23 травня приймаються заявки на тренінг із протидії туберкульозу

21 Травня 2012
1833
21 Травня 2012
16:53

До 23 травня приймаються заявки на тренінг із протидії туберкульозу

1833
До 23 травня приймаються заявки на тренінг із протидії туберкульозу

МГО «Соціальні ініціативи з охорони праці та здоров'я» запрошує представників ЗМІ м. Києва, Київської обл. та прилеглих областей для участі у одноденному тренінгу з протидії туберкульозу, що відбудеться 24 травня 2012 року у м. Києві (готель Козацький), в рамках реалізації проекту «Тобі слід знати про туберкульоз», що фінансується Фондом Ріната Ахметова «Розвиток України» (Програма «Зупинимо туберкульоз в Україні», при підтримці Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією).

 

Кандидати можуть бути представниками друкованих, телевізійних та радіо ЗМІ та Інтернет-видань.

 

 Журналісти повинні мати досвід висвітлення соціальних тем.

 

Кваліфіковані тренери проінформують журналістів про проблему епідемії туберкульозу в Україні, та підвищать загальний рівень обізнаності з проблеми, навчатимуть журналістів професійному висвітленню проблематики (стандарти, етика, актуальність тем, правові аспекти роботи журналіста).

 

Учасники та учасниці тренінгу забезпечуються харчуванням під час кава-паузи та обіду. Організатори компенсують проїзд на маршрутному таксі або автобусі (при наявності проїзних документів) для іногородніх журналістів, які проживають у Київській обл. та прилеглих областях. Проїзд на поїзді та проживання у готелі для іногородніх не забезпечується.

 

Участь в усіх сесіях тренінгу є обов'язковою для всіх учасників, що погодилися брати участь у тренінгу.

 

Для того, щоб взяти участь у тренінгу, треба надіслати на e-mail prtb@lhsi.org.ua:

1. Резюме кандидата.

2. Заповнену заявку (ПІБ, посада, назва ЗМІ, регіон, адреса та контактний телефон).

 

Останній термін подання заявок - 23 травня 2012 р.

Пропозиції, які надійдуть після вказаного в оголошенні терміну, не розглядатимуться. Про результати конкурсу переможців повідомлять по телефону 22 травня.

 

Контактні особи:

 Святюк Олена, керівник проекту «Тобі слід знати про туберкульоз» - svyatyuk@lhsi.org.ua;

Гейдар Лайма, PR-спеціаліст - prtb@lhsi.org.ua.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1833
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду