14-15 червня червня - навчання для журналістів у рамках проекту «Я можу врятувати життя!»

17 Травня 2012
8562
17 Травня 2012
11:40

14-15 червня червня - навчання для журналістів у рамках проекту «Я можу врятувати життя!»

8562
14-15 червня червня - навчання для журналістів у рамках проекту «Я можу врятувати життя!»

Український фонд «Здоров'я» і Всеукраїнська рада реанімації та екстреної медичної допомоги запрошують журналістів на навчання з надання першої невідкладної медичної допомоги (ПНМД), яке відбудеться у МДЦ «Артек» (АР Крим) в рамках реалізації проекту «Я можу врятувати життя!».

 

14-15 червня, на початку сезону відпочинку, відбудеться навчання для журналістів у рамках реалізації проекту «Я можу врятувати життя!» з надання ПНМД. Навчання здійснюється за програмою підготовки немедиків з надання екстреної медичної допомоги потерпілим, яка відповідає стандартам міжнародної програми BLS. Навчання проводять інструктори Всеукраїнської ради реанімації та екстреної медичної допомоги, сертифіковані Європейською радою реанімації.

 

Навчання пройде в рамках реалізації спеціального проекту для школярів України «Я можу врятувати життя!», який Український фонд «Здоров'я» і Всеукраїнська рада реанімації та екстреної медичної допомоги.

 

Слухачі стануть учасниками інтерактивних лекцій та здобудуть практичні навички таких маніпуляцій: проведення серцево-легеневої реанімації, надавати психологічну допомогу потерпілому, правила транспортування постраждалого до лікарні, допомога при загальному перегріванню та опіках, допомога при утопленні.

 

Програма складена із урахуванням побажань (результатів анкетування) журналістів, які пройшли навчання з надання ПНМД в рамках реалізації проекту «Я можу врятувати життя!» у лютому 2012 року, та особливостей літнього відпочинку.

 

Навчання проходитиме із використанням спеціальних манекенів та накладок,  усіх необхідних засобів для здійснення маніпуляцій. Також слухачі будуть забезпечені методичними матеріалами.

 

Слухачі, що пройшли навчання та успішно пройшли Контроль знань і навичок, одержать відповідні сертифікати.

 

Навчання безкоштовне. Організатори беруть на себе витрати, пов'язані із проживанням, харчуванням, трансфером Сімферополь (Залізничний вокзал) - МДЦ «Артек» (та у зворотному напрямку). Також організатори відшкодовують учасникам навчання половину вартості залізничних квитків.

 

Докладніше дивіться тут

 

Записатись на навчання необхідно до 4 червня за телефонами: 044 220 04 98, 067 935 70 75.

 

Кількість учасників обмежена.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8562
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду