17 травня - відкриття виставки живопису Молодіжного арт-салону МАРТС 2012 – «Вокалізи»

17 Травня 2012
9508
17 Травня 2012
09:40

17 травня - відкриття виставки живопису Молодіжного арт-салону МАРТС 2012 – «Вокалізи»

9508
17 травня - відкриття виставки живопису Молодіжного арт-салону МАРТС 2012 – «Вокалізи»

17 травня о 17-30 відбудеться відкриття всеукраїнської виставки живопису молодих українських художників, Четвертого молодіжного арт-салону МАРТС 2012 - «Вокалізи».

 

Місце проведення:  Кругла зала під куполом Київського муніципального академічного театру опери та балету для дітей і юнацтва, вул. Межигірська, 2 (Музичний театр на Подолі).

 

«МАРТС 2012 «Вокалізи» - спроба показати глядачу, що в живописі, як і в музиці, вокальному мистецтві, можливий відхід художника від зрозумілих всім образів і технік. Замість них живописець, як і музикант-вокаліст, використовує засоби, що не обмежуються жодною формою, а зумовлені лише тональністю, настроєм і майстерністю, і водночас він отримує інструмент виконання, що ллється від самого серця, душі митця.

 

Традиційно, протягом виставки будуть проводитись голосування у трьох номінаціях: найкраща тематична робота, найкращий автор і найкраща робота.

 

Учасники Молодіжного Арт-Салону МАРТС - випускники провідних художніх академій України - незважаючи на свій молодий вік вже є членами Національної спілки художників України, беруть участь в міжнародних і всеукраїнських виставках та інших важливих заходах в Україні і за кордоном. На виставці експонується понад 150 творів близько двадцяти художників. Автори представляють картини не тільки реалістичного напрямку: пейзажі, натюрморти і портрети, а також своє бачення теми виставки - «Вокалізи» в стилях авангард, абстракція, contemporary art. Варіативність і необмеженість душевних проявів - лейтмотив МАРТС 2012. Нагадаємо, що  Молодіжний Арт-Салон МАРТС вдало пройшов у травні 2009 року в Національному музеї Тараса Шевченка,  у вересні 2010 року, травні 2011 року в Музичному театрі на Подолі.» - повідомляють організатори.

 

На відкриття виставки запрошені представники культурного, освітнього середовища, учасники арт-ринку, галеристи, художники, представники дипломатичних місій різних країн та державних установ.

 

Молодіжний арт-салон МАРТС - регулярний виставковий простір, що спрямований на популяризацію українського мистецтва і ознайомлення української публіки, представників арт-ринку з іменами українських митців. Проведення виставки супроводжується виданням повноцінного художнього каталогу робіт всіх учасників виставки.

 

Молодіжний арт-салон МАРТС засновано благодійною організацією «Міжнародний культурний діалог». Фінансування Молодіжного Арт-салону здійснюється за рахунок власних коштів членів благодійної організації.

 

Вхід вільний.

 

Регламент заходу:

17-30 - 18-00 - акредитація представників ЗМІ

18-00 - 18-30 - урочисте відкриття, виступ Гейко Юлії Віталіївни - куратора Молодіжного Арт-Салону МАРТС

18-30 - 19-00 - огляд експозиції

19-00 - 20-00 - коктейль, музичний супровід.

 

Акредитація обов΄язкова. Журналісти, які пройшли акредитацію, отримають каталог виставки, повний прес-кіт (включаючи матеріали виставки в цифровому вигляді).

 

Докладніше:  www.marts.org.ua

Юлія  Гейко - куратор виставки 050-311-83-61, 044-360-69-89

Лілія Лазарєва - PR-координатор, акредитація ЗМІ 067-466-75-13

 

 


 

 

 

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9508
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду