24 квітня – семінар «Законодавство щодо телерадіомовлення: європейські стандарти та українські реалії»

20 Квітня 2012
6662
20 Квітня 2012
16:21

24 квітня – семінар «Законодавство щодо телерадіомовлення: європейські стандарти та українські реалії»

6662
24 квітня – семінар «Законодавство щодо телерадіомовлення: європейські стандарти та українські реалії»

Спільний проект Європейського Союзу та Ради Європи «Сприяння європейським стандартам в українському медійному середовищі» запрошує представників професійних об'єднань мовників, громадських організацій та експертів, що працюють у галузі телерадіомовлення, на експертний семінар «Законодавство щодо телерадіомовлення: європейські стандарти та українські реалії», що відбудеться  у вівторок, 24 квітня з 10.00:00 до 14:00 (початок реєстрації о 9.30) у конференц-залі готелю «Русь» за адресою: вул. Госпітальна, 4.

 

На семінарі буде презентовано аналіз Закону України «Про телебачення та радіомовлення», здійсненого на запит Державного Комітету телебачення та радіомовлення України експертом Ради Європи пані Ів Саломон. Експерти та учасники семінару також матимуть можливість презентувати та обговорити пропозиції  щодо вдосконалення українського законодавства у сфері телерадіомовлення з метою наближення його до європейських стандартів.

 

Пані Саломон є незалежним головою правління Фонду спостереження за змістом інтернету, міжнародним радником із регулювання медіа та в галузі права, правовим експертом Департаменту з прав людини Ради Європи та автором спільних рекомендацій ЮНЕСКО/Асоціації телерадіомовників Британської Співдружності щодо регулювання телерадіомовлення.  

 

Підтвердити участь потрібно до 12:00  23 квітня  2012 р. асистентові проекту Анні Дмитрук 425-3370;  050 352 1848 (Anna.DMYTRUK@coe.int).

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6662
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду