22 березня - IV форум Громадянської асамблеї України

16 Березня 2012
3476
16 Березня 2012
17:01

22 березня - IV форум Громадянської асамблеї України

3476
22 березня - IV форум Громадянської асамблеї України

22 березня в Українському домі за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» відбудеться IV-й форум Громадянської асамблеї України - найбільшої в Україні громадянської мережі, що об'єднує понад 400 громадських та експертних організацій з усіх регіонів.

 

Форум проводиться для вироблення спільної позиції організацій громадянського суспільства щодо захисту прав і свобод громадян, європейської інтеграції України, парламентських виборів 2012 року, підвищення впливу громадянського суспільства.

 

Ключові питання Форуму:

 

●     забезпечення прозорих та чесних парламентських виборів - 2012 шляхом консолідації зусиль всіх громадянських мереж та організацій

●     вплив організацій громадянського суспільства на процес підготовки нової Конституції України

●     розвиток та поширення кращих практик самоорганізації громадян.

 

Початок роботи Форуму: 22 березня о 10:00 в концертній залі Українського дому (Київ, вул. Хрещатик, 2).

 

До уваги громадських організацій: форма для реєстрації Ваших представників на форум знаходиться  знаходиться за цим посиланням.

 

Контактна особа для акредитації ЗМІ: Андрій Зінченко, +380 67 7441580 або  forum.gau@gmail.com
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3476
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду