23 березня - ІІІ конференція «Нові медіа - нові можливості»

13 Березня 2012
4608
13 Березня 2012
14:07

23 березня - ІІІ конференція «Нові медіа - нові можливості»

4608
23 березня - ІІІ конференція «Нові медіа - нові можливості»

23 березня 2012 року у Києві відбудеться ІІІ конференція «Нові медіа - нові можливості 2012»: можливості радіо, преси та телебачення в інтернеті, яку організовує Незалежна Асоціація телерадіомовників.

 

Конференція відбувається за підтримки Ради Європи та Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках програми УМЕДІА. 

 

Головним гостем заходу стане з Естонії - Ліннар Віік, один з головних практиків інтернет-комунікацій в Естонії, автор понад 120 статей про інформаційне суспільство, колишній радник Прем'єр-міністра Естонії з питань інформаційних та комунікаційних технологій. На конференції Ліннар Віік виступить із темою «Інформаційні технології у Східній  Європі. Тенденції і зміни у споживанні інформації - прогноз на найближчі роки».

Програма конференції «Нові медіа - нові можливості» складається із трьох основних тематичних секцій. У першій з них, а саме «Бізнес new media» хедлайнером виступить Марсель Ваас - член правління словацької компанії Piano Media, яка 2 травня 2011 року вперше в Європі запровадила платний доступ до онлайн-новин групи найпопулярніших газет Словаччини. Тему прибутків при переході в онлайн-формат з точки зору радіо розкриє німецький фахівець Бернхард Бахнерс, керуючий директор rad.io / radio.de - лідер серед радіо-платформ в інтернеті у Німеччині.

Про український досвід та практику платного контенту в Інтернеті, онлайн-рекламу та монетизацію соціальних мереж розкажуть: Сергій Білоусов, генеральний директор Агентства Інтернет-прав (AIR), Оксана Завойко, директор рекламної агенції PRODIGI та Антон Білецький, директор маркетинг-консалтингової агенції «Business2people».

У другій секції конференції «Нові медіа - нові можливості», а саме «Аудиторія new media», українські спеціалісти ділитимуться дослідженнями про сучасних інтернет-користувачів. Зокрема, про аудиторію радіо в інтернеті розповість Ольга Росманова, директор департаменту медіа-досліджень компанії GfK. Портрет користувача соціальних медіа в Україні змалює Олексій Бакун, виконавчий директор компанії Gemius. Про ринок аплікацій для доступу в інтернеті, про їхні особливості та практичність розповість Анна Юрченко, директор з маркетингу компанії Stanfy. Загальну характеристику українських інтернет-користувачів дасть Олександр Красновський, керівник напряму маркетингових досліджень КМІС (Київський Міжнародний Інститут Соціології).

Третя, завершальна секція конференції, а саме «Нова медіа-конвергенція», складатиметься із двох частин. У першій з них, Домінік Ухліг, веб-редактор одного з найпопулярніших польських видань Gazeta Wyborcza (www. wyborcza.pl), розповість про інтерактивне життя електронної газетної публікації в інтернеті. Про новий, сучасний формат інтерактивного спілкування в мережі за допомогою відео розкаже Олексій Семенов, генеральний продюсер SAY-TV. Доповнить тему відео в інтернеті, зокрема обґрунтує різницю між онлайн та оффалайн форматами Олександр Клейменов, директор компанії Wantmore.

Завершить секцію «Нова медіа-конвергенція», а відтак і саму конференцію, панельна дискусія на тему «Онлайн ефір: мотивація та мета інтернет-трансляції». Участь у ній візьмуть практики українського телепростору в інтернеті: Єгор Чечеринда, головний редактор телепрограми «Вечір з Миколою Княжицьким» на каналі ТВі, Геннадій Сергеєв, генеральний директор ТРК «Чернівці» та Юлія Смірнова, керівник відділу Інтернет-проектів радіогрупи «ТАВР Медіа».

Місце проведення: конференц-зала готелю Radisson Blu (м. Київ, вул. Ярославів Вал, 22).

 

Участь у конференції становить 400 грн з особи (до 19 березня 2012 року) та 600 грн (з 20 березня 2012 року). Участь для членів НАМ - безкоштовна. Зареєструватися на конференцію, а також детальніше ознайомитися із програмою та спікерами можна на сайті http://new-media.in.ua/.

З питань участі та акредитації журналістів звертайтеся:
Христина Дрогомирецька
моб. +380 67 657 95 15
project@nam.com.ua

З питань спонсорства звертайтеся:
Андрій Платонов
тел. +380 44 254 55 56
моб. +380 67 446 62 82
a.platonov@nam.com.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4608
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду