3-4 березня - тренінг «Вибори – очима журналістів»

28 Лютого 2012
4719
28 Лютого 2012
12:34

3-4 березня - тренінг «Вибори – очима журналістів»

4719
3-4 березня - тренінг «Вибори – очима журналістів»

3-4 березня 2012 року Міжнародна громадська організація «Інтерньюз-Україна»  за підтримки Міжнародної фундації виборчих систем (IFES - International Foundation for Electoral Systems) запрошує журналістів з Києва, Чернігова, Житомира та областей взяти участь у тренінгу «Вибори - очима журналістів».

 

Тренінг охопить такі питання:

-          особливості виборчої системи в Україні в 2012 році,

-          процес формування виборчих комісій,

-          висування кандидатів,

-          процес організації підрахунку голосів,

-          оскарження результатів виборів,

-          міжнародні стандарти виборів,

-          Резолюція ПАРЄ з приводу виборів,

-          відмінності між поняттями «Інформування виборців та агітація»,

-          право кандидата на відповідь,

-          особливості діяльності ЗМІ на виборах.

 

Тренери:

                                          

Євген Радченко - працював міжнародним спостерігачем, керівником групи міжнародних спостерігачів, консультантом виборчих штабів, керівником групи юридичних консультантів виборчого штабу. З 1994 - по 2004 працював Заступником Голови Правління Комітету Виборців України. У 2004 -2005 працював Координатором виборчих програм Асоціації американських юристів (ABA/CEELI), основною його діяльністю було впровадження проектів, пов'язаних з поліпшенням юридичних процедур на виборах в Україні. З 2005 по 2008 рік працював Радником з питань виборів та  управління Координатора проектів ОБСЄ в Україні, де займався  впровадженням проектів, пов'язаних з виборами. Нині Євген Радченко працює Директором з розвитку в МГО «Інтерньюз-Україна», де займається  стратегічним плануванням діяльності організації, просуванням комерційних проектів, аналізом ефективності проектів, їх трансформації, комунікацією всередині і назовні організації, пошуком нових партнерів, PR-активністю та організацією масових заходів. З 2009 року - Експерт Венеціанської Комісії. Працював на виборах у 14-ти країнах.

 

Віталій Мороз - керівник програм нових медіа в МГО «Інтерньюз-Україна». Запустив низку інноваційних проектів із застосування новітніх технологій для журналістів та громадських активістів, серед них - MediaNext, Twitter-трансляція виборів Президента України 2010 року та місцевих виборів 2010 року.

За освітою - політолог, отримав ступіть бакалавра і магістра політології в Національному університеті «Києво-Могилянська Академія». З 2004 по 2007 працював над виборчими проектами у київському офісі міжнародної організації «Freedom House». У 2006 році - один із засновників Громадянської ініціативи «Солідарність» на підтримку свободи в Білорусі. Із 2008 року Віталій працює в МГО «Інтерньюз-Україна».

 

Місце проведення: офіс МГО «Інтерньюз-Україна», вул. Ризька 15, м. Київ

 

Час проведення:. Перший день з 11:00 до 17:00. Другий день з 10:00 до 16:00.

 

Умови участі:  

Для участі у тренінгу необхідно до 1 березня заповнити онлайн-заявку або зареєструватися за телефоном 044 458-44-40, 501-92-03, моб. тел. 063-433-90-44 (Вікторія Козир). Підтвердження участі у тренінгу буде надіслано відібраним учасникам  2 березня. Організатор залишає за собою право не пояснювати і не оголошувати причини відмови в участі.

 

Участь у тренінгах є безкоштовною. Учасникам гарантують кава-паузи та обіди, а також проживання (для учасників з інших міст).

 

Для докладнішої інформації звертайтеся до координатора тренінгу Вікторії Козир за тел. (044) 458 44 40,  063-433-90-44, або написавши на електронну адресу event@internews.ua.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4719
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду