До 26 лютого приймаються заявки на участь у школі «Як писати про громадське здоров’я: медична реформа»

14 Лютого 2012
5699
14 Лютого 2012
12:56

До 26 лютого приймаються заявки на участь у школі «Як писати про громадське здоров’я: медична реформа»

5699
До 26 лютого приймаються заявки на участь у школі «Як писати про громадське здоров’я: медична реформа»

МБФ «Академія української преси» за підтримки Програми У-медіа  оголошує набір журналістів з АР Крим, Одеської, Миколаївської та Херсонської обл. для участі в Школі соціальної журналістики «Як писати про громадське здоров'я: медична реформа»

 

В ході тренінгів журналісти засвоять основні знання про нову структуру системи охорони здоров'я, визначать типові проблеми з наданням медичних послуг у своєму регіоні (області, районі), засвоять навички представлення інформації про відповідні зміни та їх вплив на якість і доступність медичної допомоги для населення регіону, підготують плани майбутніх публікацій.

 

Викладачі Школи: Людмила Солоп, правник, експерт з прав пацієнтів, Олег Хоменок, медіа-тренер, Денис Полтавець, експерт з питань громадського здоров'я.

 

Школа соціальної журналістики буде відбуватись в форматі, який передбачає пошук та обговорення інноваційних підходів до підготовки матеріалів з проблематики громадського здоров'я.

 

Організатори беруть на себе витрати на проїзд, харчування та перебування учасників.

 

Анкета розміщена на веб-сторінці АУП - www.aup.com.ua

 

Просимо надсилати анкети до 26 лютого 2012 року на електронну пошту voloshenukoksana00@gmail.com

 

Контактна особа: Оксана Волошенюк, Директор АУП

Тел: 067 5049802

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5699
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду