29 лютого - конгрес «Україна на шляху до інформаційного суспільства»

27 Лютого 2012
5943
27 Лютого 2012
15:31

29 лютого - конгрес «Україна на шляху до інформаційного суспільства»

5943
29 лютого - конгрес «Україна на шляху до інформаційного суспільства»

29 лютого відбудеться VIII конгрес інтернет асоціації України «Україна на шляху до інформаційного суспільства», на якому обговорюватимуться нагальні завдання вітчизняного ІКТ-ринку щодо розбудови в Україні інформаційного суспільства. Конгрес розпочне свою роботу о 10:00 (реєстрація з 9:30) у конференц-залі готелю Radisson Blu (м. Київ, вул. Ярославів Вал 22, 1 поверх).

 

Щорічний Конгрес ІнАУ - це майданчик для підвищення рівня приватно-державного партнерства, який має на меті сприяти пошуку шляхів вирішення першочергових проблем розвитку ринку інформаційно-комунікаційних технологій на сучасному етапі.

 

Участь у професійній дискусії візьмуть: представники державних органів України у сфері ІКТ, представники ІКТ-бізнесу  (зокрема, керівники компаній-члени ІнАУ та учасники ДП «UA-IX»), керівники профільних неурядових організацій України та міжнародних неурядових організацій.

 

В рамках Конгресу відбудеться XIII З‘їзд ІнАУ, де будуть визначені основні напрямки роботи ІнАУ на 2012 рік. З‘їзд розпочне роботу о 15:00 за тією ж адресою.

 

Контакти:

01034, Україна, м. Київ

вул. О. Гончара, 15/3, оф. 22

Марина Бондарчук,

заступник Виконавчого директора ІнАУ зі зв'язків із громадськістю

(067) 502 28 72

 

Для попередньої реєстрації надсилайте свої дані: ПІБ, назву видання (ресурсу), контакти (e-mail, tel) на secretary@inau.org.ua або телефонуйте 278-29-25

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5943
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Helga
4479 дн. тому
Как можно попасть на этот конгресс?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду