15 лютого - семінар «Захист персональних даних і медіа»

10 Лютого 2012
8160
10 Лютого 2012
10:43

15 лютого - семінар «Захист персональних даних і медіа»

8160
15 лютого - семінар «Захист персональних даних і медіа»

Спільний проект Європейського союзу та Ради Європи «Сприяння європейським стандартам в українському медійному середовищі» спільно з Інститутом медіа права проводитиме експертний семінар «Захист персональних даних і медіа», що відбудеться 15 лютого 2012 р., за адресою: президія Академії наук України, конференц-зал (3-й поверх), вул. Володимирська, 55, м. Київ, з 10:00 до 15:00. 

 

Учасники семінару ознайомляться із європейськими стандартами щодо захисту персональних даних та місця медіа у даному процесі, з практичним досвідом регулювання у сфері захисту персональних даних на прикладі Швейцарії, Нідерландів і Польщі, а також зможуть взяти участь у обговоренні основних питань медійних організацій щодо впровадження Закону України «Про захист персональних даних» і «Про доступ до публічної інформації».

 

У заході візьмуть участь представники Міністерства юстиції України, Державної служби України з питань захисту персональних даних, незалежні іноземні та національні експерти, представники громадськості та інші зацікавлені сторони.

 

Контакти: асистент проекту Ольга Кудіна +38044 425 3370 (АСТ 115) або olga.kudina@coe.int

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8160
Читайте також
14.07.2012 11:25
О. Єфімчук, Ю. Крайняк, «Дзеркало тижня. Україна»
20 393
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду