14-16 лютого - тренінг «Стандарти та етика інформаційної журналістики»

8 Лютого 2012
4721
8 Лютого 2012
17:10

14-16 лютого - тренінг «Стандарти та етика інформаційної журналістики»

4721
14-16 лютого - тренінг «Стандарти та етика інформаційної журналістики»

Міжнародна громадська організація «Інтерньюз-Україна» запрошує журналістів з Чернівців та області взяти участь у тренінгу «Стандарти та етика інформаційної журналістики», який відбудеться в Києві 14-16 лютого 2012 року.

 

Тренінги відбуваються в рамках проекту «У-Медіа» міжнародної організації «Інтерньюз Нетворк» за фінансової підтримки АМР США. 60% тренінгу - це практичні завдання, рольові ігри, мозкові штурми, дискусії. Будуть розглядатися такі запитання:

-          Що таке стандарти інформаційної журналістики та навіщо вони потрібні?

-          В чому суть етичних норм журналістської професії?

-          Чим прес-реліз відрізняється від новини?

-          Оперативність, точність і вичерпність - що є найважливішим?

-          Що таке «журналістсько-людський розмовник»?

-          Звідки береться «журналістська мова» та багато іншого.

 

Тренінги проведуть:

Ігор Куляс - Працював шеф-редактором «Нового каналу», випусковим редактором програм новин «Репортер», редактором-аналітиком Телевізійної служби новин на «1+1». Провів понад 100 тренінгів для журналістів і редакторів телерадіокомпаній, газет, студентів журналістських факультетів. Співавтор посібника для журналістів «Ефективне телевізійне виробництво».

 

Олександр Макаренко - колишній головний редактор ранкових програм на телеканалі Сіті. Працював редактором новин на радіо, директором тренінгового центру МГО «Інтерньюз-Україна». Провів понад 100 тренінгів для журналістів і редакторів телерадіокомпаній, газет, студентів журналістських факультетів. Провів понад 25 корпоративних консультацій на 18 українських регіональних та мережевих компаніях. Співавтор посібника для журналістів «Ефективне телевізійне виробництво».

 

Місце проведення: офіс МГО «Інтерньюз-Україна», вул. Ризька 15, м. Київ

 

Час проведення: з  9.00 до 18.00 кожного дня. Будь ласка, розраховуйте квитки, враховуючи цей графік. 

 

Умови участі  

Для участі у тренінгу необхідно до 18.00 7 лютого заповнити та надіслати он-лайн заявку, або зареєструватися за телефоном 044 458-44-40, 501-92-03, моб.тел. 063-433-90-44 (Вікторія Козир). Підтвердження участі у тренінгу буде надіслано відібраним учасникам 9 лютого. Організатор залишає за собою право не пояснювати і не оголошувати причини відмови участі.

 

Участь у тренінгах є безкоштовною.

 

Учасникам забезпечують:

- відшкодування дорожніх витрати за наявності оригіналів квитків;

- харчування (кава-паузи та обід);

- проживання в двомісних номерах.

 

Із додатковими запитаннями, будь ласка, звертайтеся до координатора тренінгу Вікторії Козир за тел. (044) 458 44 40,  063-433-90-44, або написавши на електронну адресу event@internews.ua.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4721
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду