Стартував набір старшокласників у Школу журналістики «Свідомо»

12 Січня 2012
4607
12 Січня 2012
15:53

Стартував набір старшокласників у Школу журналістики «Свідомо»

4607
Стартував набір старшокласників у Школу журналістики «Свідомо»

«Свідомо» оголошує набір школярів 9-11 класів в Школу журналістики Свідомо.


Все проходитиме у формі лекцій і практичних завдань - як на університетських парах. Теми - від замітки до репортажу й інтерв'ю, від пошуку окремої людини через Інтернет до створення мережі однодумців, від знання власних прав до практики обережності на мітингах і акціях протесту.


Давати завдання і проводити практичні заняття будуть журналісти «Свідомо».

 

На тиждень буде одна лекція і одне практичне заняття. Проходити вони будуть в офісі «Свідомо» на Рейтарській по вечорах.

 

Орієнтовно заняття триватимуть три місяці - з 15 лютого і до середини травня. Всі учасники отримають дипломи, а кращі - зможуть постажуватися в редакції «Свідомо».

 

Участь безкоштовна.

 

Щоб потрапити до 15 членів групи, потрібно відповісти на питання: «для чого тобі  вміння створювати тексти і що хорошого ти вже зробив у житті». Відповіді та контактні дані надсилати на m.opanasenko@gmail.com.

 

Контакти: приєднуйтеся до групи Школи Вконтакті і на Фейсбуці,

або 093 414 99 02, Максим Опанасенко

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4607
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Nic
4545 дн. тому
Бедные дети. Уже и эти зарабатываю на школьниках!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду