16 cічня - презентація звіту «Немає правосуддя для журналістів в Україні, Білорусі та Росії»

10 Січня 2012
5934
10 Січня 2012
14:52

16 cічня - презентація звіту «Немає правосуддя для журналістів в Україні, Білорусі та Росії»

5934
16 cічня - презентація звіту «Немає правосуддя для журналістів в Україні, Білорусі та Росії»

Презентація в Україні звіту «Немає правосуддя для журналістів в Україні, Білорусі та Росії»



Участь у презентації візьме представник родини Георгія Гонгадзе. Також захід відвідають представники медіа, науковці та посадові особи державних органів та міжнародних організацій.


Доповідачами на презентації будуть:

  • Старший співробітник Артиклю 19 з комунікацій та адвокасі Олівер Спенсер презентує звіт.

  • Менеджер проекту IMS в Україні Антоніна Черевко обговорить ситуацію та роботу з даного питання, що ведеться в Україні.


У звіті надається ряд рекомендацій для органів державного управління України, Білорусі, та Росії, а також для міжнародної спільноти, щодо законодавчих та політичних заходів необхідних для захисту журналістів та захисту права свободи вираження поглядів у цих країнах. Ці рекомендації значною мірою є результатом дискусій та обговорень під час проведення конференції на тему: «10 років потому, немає правосуддя для Георгія Гонгадзе: Потреба у пошуку нових шляхів для боротьби з безкарністю», організованої Артиклем 19 та Міжнародною Підтримкою Медіа (IMS) у Києві, 16 жовтня 2010 року. Резюме конференції також включено у звіт.


Дата: 16 cічня 2011

Початок: 12.00

Завершення: 15.00

Місце проведення: Готель «Хрещатик», конференц-зала «Володимирська»


Будь ласка, про свій намір відвідати подію повідомте за електронною адресою: ukraine@article19.org. Кількість місць обмежена.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5934
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду